ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Παλαιμαχοι Πελοπιδα Θηβας - Παλαιμαχοι Νεας Περαμου 2-2

Σε φιλικό προετοιμασίας που έδωσαν στο Δ.Α Ελαιώνα «Γιώργος Κατσίφης» της Θήβας οι παλαίμαχοι του Πελοπίδα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τους ομολόγους της Νέας Περάμου 2-2. Οι δυο αντίπαλοι προετοιμάζονται ενόψει του πρωταθλήματος που ξεκινά την άλλη εβδομάδα. Η ομάδα της Νέας Περάμου αγωνίστηκε χωρίς τους Βάγια, Μπόρα, Μιχάλαρο, Κώνστα, Καψή.
Προηγήθηκαν οι του Πελοπίδα στο 4′ με σουτ του Κουτρουμάνοy, για να πετύχει έξι λεπτά το 2-0 ο Κουτσοβασίλης. Στην συνέχεια οι παίκτες της Νέας Περάμου κατόρθωσαν να μειώσουν στο 23′ με τον Τσιβλέρη για να φέρει το ματς στα ίσια στο 55′ ο Κούρσος. Ο αγώνας είχε διάρκεια 40′.
Διαιτήτευσε ο Λουκάς Νίκας
Οι παλαίμαχοι του Πελοπίδα
Οι παλαίμαχοι του Πελοπίδα
Οι παλαίμαχοι της Νέας Περάμου
Οι παλαίμαχοι της Νέας Περάμου
Οι αρχηγοί Κοκοντίνης και Γρίβας με τον διαιτητή Νίκα
Οι αρχηγοί Κοκοντίνης και Γρίβας με τον διαιτητή Νίκα

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ  ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΘΗΒΑΣ (προπονητής Βαγγέλης Κουτρουμάνος): Ζωγράφος, Νάσκος, Κοκοντίνης, Ευσταθίου, Κουτσούκος, Μάνθος, Στάντζος, Φαφούλας, Μπάκας, Κουτσοβασίλης, Κουτρουμάνος.
Αγωνίστηκαν και οι: Μπαλωμένος, Λώλος.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ (προπονητής Μπάμπης Αγγελάκης): Λέπουρας, Κουκούλης, Σβίγγος, Σουγιουλτζής, Μπαμπάνης, Γρίβας, Γραμματικός, Πετρόπουλος, Βαλαβάνης, Τσιβλέρης, Κρυάδας.
Αγωνίστηκαν και οι: Βιδάλης, Κούρσος, Γεωργακής, Βασίλαινας.
***Την αποστολή συνόδευσαν από την Νέα Πέραμο ο έφορος Θανάσης Τσίπρας, ο Ηλίας Φυλακούρης που είχε την επιμέλεια του Βίντεο. Μετά το τέλος του αγώνα οι παλαίμαχοι της Νέας Περάμου δείπνησαν σε Ταβέρνα της Θήβας. Ακόμα στο τραπέζι  παραβρέθηκε και ο καλός συνάδελφος ρεπόρτερ της Βοιωτίας  Δημήτρης Σοβατζής.
Ανέστης Τσακίρογλου tsakirogloy2

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply