ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Ανεβαινουν Δυο απο καθε Περιφερεια στην Γ' Εθνικη !!!


Πριν 1,5 χρόνο περίπου, τον Ιανουάριο του 2013, η ΕΠΟ έδινε στη δημοσιότητα το σχέδιο για την συγχώνευση της Γ΄ με την Δ΄ Εθνική και τη δημιουργία μιας νέας ερασιτεχνικής κατηγορίας.
η Νέα Γ΄ Εθνική την πρώτη χρονιά (2013-14) προβλεπόταν να γίνει με 96 ομάδες χωρισμένες σε έξι ομίλους ενώ την δεύτερη χρονιά (2014-15), αυτή που έπεται δηλαδή, η συγκρότηση γίνεται με 64 ομάδες, δηλαδή σε 4 ομίλους των 16 ομάδων.
Η ΕΠΟ τότε είχε δημοσιοποιήσει και το σχέδιο ανόδου και υποβιβασμού για την περίοδο 2014-15. Σύμφωνα με αυτό από την Γ΄ στην Β’ Εθνική προβιβάζονται τέσσερις ομάδες (οι πρώτοι κάθε ομίλου) ενώ ανάλογος αριθμός υποβιβάζεται από την Γ΄ Εθνική. Από την Γ΄ Εθνική στα τοπικά πρωταθλήματα υποβιβάζονται 28 ομάδες, δηλαδή επτά ομάδες από κάθε όμιλο! Ενώ μια μεγάλη αλλαγή σε σχέση με πέρυσι γίνεται στην άνοδο από τα πρωταθλήματα ΕΠΣ   καθώς συνολικά ανεβαίνουν 28 ομάδες, δηλαδή δύο από κάθε Περιφέρεια!
Περιμένουμε λοιπόν πλέον την ΕΠΟ αν επιβεβαιώσει και στην προκήρυξη της νέας περιόδου το συγκεκριμένο σχέδιο, το οποίο ασφαλώς δημιουργεί «σφαγή» όσον αφορά την αποφυγή του υποβιβασμού αλλά από την άλλη αυξάνει τις ελπίδες ανόδου από τις τοπικές ΕΠΣ. Την ίδια ώρα πάντως όλα είναι ανοιχτά, καθώς δεν έχουν επικυρωθεί οι περσινές βαθμολογίες και πάνω από 30 ομάδες πιέζουν να μην ισχύσει η περσινή προκήρυξη, ώστε να πέσουν λιγότερες ομάδες…

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply