ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Α.Σ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                 Α.Σ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 22/3/2014 στο κλειστό γήπεδο “Ερ. Χατζόπουλος” της Θήβας, η ομάδα μπάσκετ ανδρών του “Άρη” ολοκλήρωσε την αγωνιστική της δραστηριότητα της περιόδου 2013-2014, νικώντας την αντίστοιχη ομάδα του Γ.Σ. Ιτέας.
Ο κόσμος γέμισε τις κερκίδες. Τα παιδιά των ακαδημιών είχαν έλθει μαζί με τους γονείς τους, παρευρέθηκαν πολλοί Θηβαίοι φίλοι του αθλήματος αλλά και αρκετοί οπαδοί της ομάδας της Ιτέας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλές συνθήκες με καλή διαιτησία, χωρίς μεγάλες εντάσεις αλλά με ξεχωριστό χρώμα που έδωσαν οι φίλοι της Θηβαϊκής ομάδας. Τα χειροκροτήματα και οι φωνές δε σταμάτησαν καθόλου, δίνοντας έτσι ενεργό στήριξη στις ενέργειες των παικτών.
Στη διάρκεια των προηγούμενων 17 αγωνιστικών του πρωταθλήματος, οι παίκτες πραγματοποίησαν αρκετές καλές εμφανίσεις, χωρίς όμως θετικά αποτελέσματα. Στην τελευταία 18η αγωνιστική ενάντια στην ομάδα της Ιτέας, το ομαδικό πνεύμα συνδυάστηκε άριστα με τις ατομικές ενέργειες των παικτών και με την πολύ καλή τεχνική καθοδήγηση του Σωτήρη Γερμανού επιτεύχθηκε η σημαντικότερη νίκη της περιόδου. Τη νέα αγωνιστική περίοδο του 2014 ο “Άρης” θα βρίσκεται και πάλι στην Ά Κατηγορία της ΕΣΚΑΣΕ.
Τη περίοδο που μόλις τελείωσε, ένας συνδυασμός αστάθμητων παραγόντων δεν επέτρεψαν στην ομάδα του “Άρη” να πρωταγωνιστήσει. Σοβαροί τραυματισμοί βασικών παικτών και η απουσία τους για πολλές αγωνιστικές. Δυσκολίες συμμετοχής στις προπονήσεις μαθητών και φοιτητών. Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε και το γεγονός ότι υπήρξαν και αρκετές κακές διαιτησίες. Συμπέρασμα: κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες η παραμονή στην Ά Κατηγορία είναι σχεδόν άθλος.
Με την ευκαιρία το Δ.Σ. του Συλλόγου επιθυμεί να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τον Αρχι-Προπονητή Σωτήρη Γερμανό και τους Βοηθούς Προπονητές Κώστα Λογοθέτη και Γιάννη Κουτσοβασίλη, για την μέχρι σήμερα προσφορά τους, στην πορεία όλων των αγωνιστικών τμημάτων αλλά ιδιαίτερα στην οργάνωση και λειτουργία των Ακαδημιών.
Τα 190 αγόρια και κορίτσια που προπονούνται στις Ακαδημίες του συλλόγου αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον του αθλήματος στην πόλη μας. Πολλά από αυτά τα παιδιά σύντομα θα στελεχώσουν τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου. Ήδη την φετινή περίοδο αρκετοί αθλητές του εφηβικού και του παιδικού τμήματος συμμετείχαν στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας και είχαν μικρή αγωνιστική παρουσία.
Συγχαρητήρια και ευχαριστίες αξίζουν όλοι οι παίκτες της ανδρικής ομάδας γιατί το ήθος και η αγωνιστική τους διάθεση είναι παράδειγμα για τους νεότερους.
Δεν ξεχνάμε τις ομάδες εφήβων παίδων και κορασίδων που φέτος δε μπόρεσαν να διακριθούν. Δε πειράζει θα έλθουν και καλύτερες μέρες.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και τους μικρούς αθλητές των Ακαδημιών για την συμπαράσταση που μας δείχνουν.
Τώρα είναι η σειρά του πρωταθλήματος “Μίνι” αγοριών και κοριτσιών. Καλή συμμετοχή και καλή επιτυχία.
Το Δ.Σ. του Α.Σ. “ΑΡΗΣ” ΘΗΒΑΣ
Α.Σ. “ΑΡΗΣ” ΘΗΒΑΣ – Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ 74-63

Δεκάλεπτα: 24-14, 11-21, 17-11, 22-7
Διαιτητές: Χριστοδούλου Γ., Παντρευτής Κ.
Σύνθεση: (προπ. Γερμανός Σ., Λογοθέτης Κ.) Δρίζος Θ., Κανινής Ι. 4π., Κουτσοβασίλης Ι. 15π., Καραμπιτσάκος Α., Δέδες Δ. 6π., Σκυριανός Ν. 17π. (1τρ.), Κλούρας Π. 13π., Καραμαγκιώλης Π., Κουμπές Ε. 
2π., Τσίτσης Ι. 17π. (1τρ.), Λογοθέτης Κ., Παγώνης Ι.

                                                                                 Thiva Spor       

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply