ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » τα Ταλεντα του Ατρομητου Σχηματαριου στον Λεβαδειακο που Απεκτησε και τον Κωστα Κοντο της Δοξας Μουρικιου



Επένδυση στο μέλλον... Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση τόσο του Ιωακείμ Αποστολόπουλου (φωτο 1) όσο και του Κώστα Δάβρη (φωτο 2). Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι 16 ετών, αγωνίζονταν στον Ατρόμητο Σχηματαρίου και οι «πράσινοι» της Βοιωτίας πιστεύουν αρκετά στο ταλέντο τους.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:«Στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ανήκουν από σήμερα οι νεαροί ποδοσφαιριστές Ιωακείμ Αποστολόπουλος και Κωνσταντίνος Δάβρης. Η ένταξη στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ των δύο ποδοσφαιριστών δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον της ομάδας να επενδύσει στο μέλλον και, παράλληλα, να αναδείξει νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ευρύτερη περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας και όχι μόνο. Αμφότεροι οι παίκτες θεωρούνται από τα περισσότερο υποσχόμενα ταλέντα του βοιωτικού ποδοσφαίρου, έχουν γεννηθεί το 1997 και την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίζονταν στον Ατρόμητο Σχηματαρίου, ενώ είναι βασικά στελέχη των μικτών ομάδων της Βοιωτίας».
Σημερα εγινε γνωστο οτι ο Λεβαδειακος αποκτησε και τον 17χρονο επιθετικο
της Δοξας Μουρικιου Κωστα Κοντο  
                                                                    A sports

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply