ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » τον Μανολο Μαρτινεζ Διεθνη Ισπανο Αμυντικο της Ουελβα Απεκτησε ο Λεβαδειακος

Ανακοίνωσε Μανόλο ο Λεβαδειακός


Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την έκτη του φετινή μεταγραφή. Οι Βοιωτοί απέκτησαν τον Μανόλο, ο οποίος κατάφερε να λύσει το συμβόλαιο του με την Ουέλβα και υπέγραψε με τους «πράσινους» για δύο χρόνια.

Ο 33χρονος άσος, ύψους 1,83μ., έχει μακρά θητεία στις μικρότερες κατηγορίες της Ισπανίας, σε Έρκουλες, Ταραγόνα και Τενερίφη, ενώ την τελευταία τριετία έπαιζε στην Ουέλβα. Φέτος είχε 23 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία και μία στο Κύπελλο. Συνολικά μετρά 151 εμφανίσεις και 2 γκολ στη δεύτερη κατηγορία, ενώ στην Primera Division είχε 33 παρουσίες. Παράλληλα μπορεί να αγωνίζεται και ως μεσοαμυντικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:

«Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία πραγματοποίησε ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ με την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού Manuel Martinez Lara, ο οποίος τελευταία αγωνιζόταν στην Ισπανική Ουέλβα. Έχει 184 συμμετοχές τόσο με ομάδες της Primera Division, όσο και με ομάδες της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας.

Ο ποδοσφαιριστής δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Ουέλβα και ήταν πολύ δύσκολη η μετακίνησή του στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, δεδομένου ότι είχε και πολλές προτάσεις απο συλλόγους του εξωτερικού.

Τελικά, μετά από παρέμβαση του ιδιοκτήτη της ομάδος κ. Κομπότη, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έλυσε το συμβόλαιο που τον δέσμευε με την Ουέλβα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, διετούς διάρκειας!

Έτσι, μετά τους Kandji, Λαμπρόπουλο, Przyrowski, Warden, Petrazzi, προστέθηκε και το όνομα του έμπειρου Ισπανού αμυντικού στο ρόστερ της ομάδος».       

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply