ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » την Κυριακη 22 Σεπτεμβριου η Σεντρα στην Γ' Εθνικη


Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπορούν πλέον
να μετρούν αντίστροφα για τη «σέντρα».
Σήμερα (Τετάρτη 3/7), πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ Γιάννη Παπακωνσταντίνου και του μέχρι πρότινος προέδρου της επιτροπής πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής και πλέον υπευθύνου πρωταθλήματος της νέας Γ’ Εθνικής Μιχάλη Τζανόπουλου.
Εκεί αποφασίστηκε ότι η νέα αγωνιστική περίοδος στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία θα ξεκινήσει στις 22 Σεπτεμβρίου και οι ομάδες που προορίζονται να συμμετάσχουν σε αυτό θα πρέπει να έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 23 Ιουλίου.
Η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος θεωρείται δύσκολο να αλλάξει, καθώς συνήθως η ΕΠΟ είναι συνεπής σε τέτοια θέματα, κι έτσι την ερχόμενη Παρασκευή (5/7) αναμένεται να υπάρξει επισημοποίηση της ημερομηνίας, μέσως απόφασης της εκτελεστικής γραμματείας της Ομοσπονδίας.
Μαζί θα «σφραγιστούν» και οι δύο βασικές αλλαγές στην προκήρυξη. Αυτές αφορούν στο δικαίωμα κάθε ομάδας να έχει σε κάθε ματς μέχρι 4 ξένους παίκτες στη 18άδα της και το όριο δύο παικτών άνω των 33 ετών σε αυτή (τη 18άδα).
Μέχρι το τέλος Ιουλίου θα έχουν καταρτιστεί με γεωγραφικά κριτήρια και οι όμιλοι του πρωταθλήματος και, όπως «βγαίνει» μέχρι στιγμής από την ΕΠΟ, για τις περιφέρειες που έχουν πάνω από 4 ομάδες (χαρακτηριστικό παράδειγμα η Αθήνα) θα γίνει κλήρωση για το γκρουπ στο οποίο θα συμμετέχουν αυτές.
                                                                                 A sports

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply