ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » η Πενα του Αγη Λαινιωτη στο ΘΗΒΑ SPOR


Αλλη μια ποδοσφαιρική περίοδο φτάνει προς το τέλος τις μια περίοδος που αναλογικά για το Νομό μας δεν ήταν και άσχημη!

 Να μην αναλωνόμαστε με τα ίδια απλά μια αναφορά για τον επίλογο οτι Ηρακλής  επέτυχε απόλυτα στο έργο του , ΑΟ Χαλκίδας καλή χρονιά αναμφίβολα με τα όσα προβλήματα , περιμένουμε λίγο ακόμη να δούμε την ευτυχή κατάληξη και του ΑΟ ΚΥΜΗΣ που βρίσκεται στο κατώφλι της Γ΄Εθνικης  , λοιπόν το Ταμείο όχι άσχημο Αλλά;

Η επόμενη μέρα;  τι γίνεται ; πίσω από το δάκτυλο του κάνεις δεν κρύβεται , υπάρχει πρόβλημα για το   ποδόσφαιρο  και φυσικά όχι μόνο εδώ , οι οικονομικές περίοδοι που παίρναμε, η ύφεση , αλλά και άλλοι αστάθμητοι παράγοντες το καθιστούν προβληματικό όπου στο βάθος του τούνελ δύσκολα θα δεις ακτίδα φωτός, ακολουθεί δυστυχώς την πεπατημένη της εποχής.

Έτσι κανείς εκτός από τα αγωνιστικά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει και άλλα , απαισιόδοξος δεν νομίζω αληθινός; ίσως , αυτό πιστεύω αυτό λέω. Τώρα για την χρονιά που πέρασε θα σταθώ λίγο στον ανθρώπινο παράγοντα εμάς και θα σταθώ ότι ο καθένας από την σκοπιά του τα βλέπει σωστά και λογικά , από την σκοπιά του όμως ,πχ ο δείνα τον φτύνουν και νομίζει οτι βρέχει η εκεί που φτύνει μετά σκουπίζει και ευχαριστεί κιόλας , δική του λογική , διαφορά ΤΕΡΑΣΤΙΑ , δεν ξέρω αν σήμερα διδάσκεται στα σχολεία το μάθημα της ΛΟΓΙΚΗΣ αλλά στα χρόνια τα δικά μου διδασκόταν και μάλιστα σαν πρωτεύον , και λογική σημαίνει να τηρεί κάποιος, κάποιους κανόνες , είχα το καλύτερο βαθμό , αυτό όμως δυστυχώς στην περαιτέρω πορεία της ζωής μου το Πλήρωσα!!! μικρο το κακό διότι το παν είναι να τα έχεις καλά με την συνείδηση σου ΒΑΣΙΚΟ αν φυσικά έχεις , πάντα θυμάμαι φράσεις ανθρώπων που νομίζω οτι αξίζει να θυμάται κανείς , κάποτε ένας γέροντας μου είχε πει τη φράση <χέρι που σε βοηθά να το φιλήσεις δεν είναι κακό> εγώ σήμερα θα προσθέσω, ότι να μην το φιλησεις είναι δικαίωμα σου , ΜΗΝ ΤΟ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΟΜΩΣ!!
Κλείνοντας αυτό το σκέλος για το λόγο οτι δεν μου είναι και ευχάριστό θα πω ότι δυστυχώς το ρητό <ουδείς αχάριστος του ευεργεντηθεντα> καλά κρατεί. Το περίεργο ότι πολλοί δεν τους πειράζεις αντιθέτως τους έχεις στηρίξει αλλά !! αυτοί σε πειράζουν, δεν βαριέσαι δεν πειράζει.
Πάμε παρακάτω όπως λέει και ένας εκλεκτός φίλος που θέλω να του πάρω δυο λόγια ραδιοφωνικά αλλά τίποτα , θα επιμείνω όμως να το ξέρει  θα επιμείνω γιατί αξίζει μόνο γιαυτό!!!

Αυτο που φοβάμαι είναι μήπως ο βασιλιάς των σπορ καταντήσει δούλος των Σπορ ΠΡΟΣΟΧΗ μεγάλη θέλει και αυτό οφείλεται σε όλους μας και το λέω αυτό γιατί αν σταματήσουμε τον αλληλοσπαραγμό τότε πολλά θα φτιάξουν , ακόμη πολλές φορές έχω πει ότι πολλοί εκλαμβάνουν την καλή πρόθεση για ΒΛΑΚΕΙΑ μέγα λάθος !!!!
Έχω μια διαίσθηση ότι θα ανέβει σε ρυθμούς άλλων εποχών το Μπάσκετ και πολύ καλά θα κάνει άθλημα διαφορετικής νοοτροπίας και λογικής που πρέπει να διαφυλάξουμε οπωσδήποτε!!

Επειδή στη πιάτσα πολλά λέγονται ασχέτως αν <άρες,μάρες,κουκουνάρες>, λοιπόν θα συμβούλευα με το απλό μυαλό μου οτι <ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΗΣ ΠΡΙΝ ΑΜΦΟΙΝ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΗΣ> ,
Κάποτε σε μια παρέα έλεγε ένας ότι αυτός ο χώρος είναι έτσι είναι αλλιώς και αλλά πολλά , ένας άλλος του λέει μήπως δεν φταίει ο χώρος αλλά εσύ είσαι σε λάθος χώρο!!!!

Μεγάλη κουβέντα , κλείνοντας θα ήθελα από τη στήλη αυτή να ευχαριστήσω τον Κον Σύλλα Παύλου για την πρόσκληση να παρευρεθώ στην πρώτη Εκδήλωση τιμώντας την μνήμη για τον άδικο χαμό του αδελφού του Αναστάσιου, τον ευχαριστώ και του υπόσχομαι ότι κάθε χρόνο όσο αυτό είναι εφικτό θα είμαι εκεί, τέτοιες αγνές εκδηλώσεις πρέπει να τιμώνται από όλους μας!!!
Επίσης ευχαριστώ από Καρδιάς όλους τους φίλους που ήταν κοντά μας και βοήθησαν , ελπίζουμε πάλι να είμαστε κοντά σας.




                                                 ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply