ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Φουλ για Τιτλο ο ΑΟ ΥΠΑΤΟ Νεος προπονητης ο Παντελης Μεγαριτης

Ύπατο1

Μεγαρίτης Παντ  Με τον Παντελή Μεγαρίτη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα πορευθεί τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά το Ύπατο. Οι άνθρωποι της ομάδας με μπροστάρη τον πρόεδρο Τάκη Βάθη έχουν θέσει για φέτος στόχους ανόδου θέλοντας να κερδίσουν οτι έχασαν την προηγούμενη χρονιά. Άλλωστε γι” αυτό το λόγο εμπιστεύτηκαν κι ένα δικό τους άνθρωπο που ξεκινάει την προπονητική του καριέρα, είναι γνώστης της ομάδας και της κατηγορίας κι έχει και αυτός τις δικές του φιλοδοξίες.

«Αν και είχα προτάσεις από ομάδες α” κατηγορίας εν τούτοις προτίμησα το Ύπατο για να μετρήσω και τις δικές μου δυνάμεις και να ξεκινήσω την προπονητική μου καριέρα. Η ομάδα φέτος έχει υψηλούς στόχους και μοναδικός μας σκοπός είναι να φέρουμε το Ύπατο στην α” κατηγορία. Οι φιλοδοξίες μου βαδίζουν απόλυτα με τις φιλοδοξίες της διοίκησης και θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Υπάρχει οργάνωση, προγραμματισμός αλλά και θέληση. Στοιχεία που συνηγορούν οτι μπορούμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω τη φετινή χρονιά» θα πει στο stereasports ο Παντελής Μεγαρίτης.

Να πούμε οτι μέχρι στιγμής η ομάδα του Υπάτου έχει ενισχυθεί σημαντικά αποκτώντας τον Χαλβατζή (Κόκκινο), τον Καπέλιο και Λαλιώτη (Δόξα Μουρ.) και τον γκολκίπερ Λυμπερίου (Θήβα) ενώ έχει παραμείνει και ο περσινός βασικός κορμός της ομάδας.
                                                                                                                     stereasports

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply