ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Περασε στους 16 η Εθνικη Νεων 0-0 με το Μαλι


Ισόπαλη 0-0 αναδείχθηκε η εθνική Νέων (U20) με την αντίστοιχη του Μάλι, στον δεύτερο αγώνα της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Τουρκίας. Το ματς έγινε στο Γκαζιάντεπ και η ομάδα του Κώστα Τσάνα πήρε το βαθμό που χρειαζόταν για να φτάσει τους τέσσερις και ουσιαστικά να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του θεσμού μέσω του 4ου ομίλου. Σ΄ένα ισορροπημένο παιχνίδι, η εθνική έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη, όταν ο Μπουχαλάκης έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι προ κενής εστίας στο 58'.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Παραγουάη νίκησε με 1-0 το Μεξικό, το οποίο μετά από δύο αγωνιστικές δεν έχει ούτε βαθμό, καθώς είχε χάσει στην πρεμιέρα από την Ελλάδα. Ο Ντερλίς Γκονσάλες πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 52ο λεπτό, χαρίζοντας το πρώτο τρίποντο στην Παραγουάη, η οποία έφτασε τους 4 βαθμούς.

Διαιτητής: Ρομπέρτο Μορένο (Παναμάς)

ΜΑΛΙ (Μούσα Κεϊτά): Μπερτέ, Αμιντού Τραορέ (85΄ Σισοκό), Ουσμάν Κεϊτά, Ντιαλό (66΄ Αμπντουλαγιέ Κεϊτά), Ντιαρά, Νιανέ, Τιεκορό Κεϊτά, Μαχαμαντού Τραορέ, Σαμακέ, Μαρίκο, Νιμάγκα

ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Τσάνας): Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας (67΄ Μπάλλας), Διαμαντάκος, Κολοβός, Γιαννιώτας (81΄ Ράνος), Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης (90΄ Μπακασέτας)

Η βαθμολογία
1. Παραγουάη 4 (2-1)
2. Ελλάδα 4 (2-1)
3. Μάλι 2 (1-1)
4. Μεξικό 0 (1-3)

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply