ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Χαρηκαν το Μπασκετ στη ΘΗΒΑ Ξεπερασαν καθε προηγουμενο οι Συμμετοχες !!!!!


Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 610 παιδιών πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Απριλίου το Τουρνουά Μπάσκετ «3χ3», που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (ΔΟΘ) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας( ΕΣΚΑΣΕ).
Το μπάσκετ είχε και φέτος την τιμητική του προσφέροντας στους μαθητές που συμμετείχαν στιγμές παιχνιδιού και άθλησης.
Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Νίκος Δαγδελένης και η Αφροδίτη Τσαρουχά (Δημοτικό), ο Χρήστος Κατσαβρίας (Γυμνάσιο) και ο Παντελής Καραμαγκιώλης (Λύκειο).
Στους διαγωνισμούς Τριών Πόντων νικητές ήταν η Γεωργία Σούβλη και ο Άγγελος Καρράς (Δημοτικό) και ο Βαγγέλης Βλάχος (Γυμνάσιο – Λύκειο).
Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΔΟΘ κ. Ιωάννης Παπαδημητρίου, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΘ κ. Δημήτρης Κουτσοδήμος, ο Πρόεδρος ΕΣΚΑΣΕ και μέλος ΔΣ ΕΟΚ κ. Χάρης Μελετίου, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ιουλία Κόντου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Θήβας κ. Κώστας Χαρεμής, το μέλος ΔΣ του ΔΟΘ κ. Παναγιώτης Καλαμπάκας καθώς και οι Προπονητές κκ. Σωτήρης Γερμανός και Γιάννης Κουτσοβασίλης από τον Άρη Θήβας και κ. Στέφανος Δεφίγκος από τον Ηρακλή Θήβας. (περισσότερα στο www.basket.gr)
Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ επεσήμανε ότι ο Δήμος Θηβαίων στηρίζει κάθε αθλητική διοργάνωση, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία του αθλητισμού στη ζωή των μαθητών, καθώς μέσα από τις αθλοπαιδιές, η κοινωνικοποίηση των παιδιών καθίσταται πιο ομαλή, αφού αναπτύσσουν το αίσθημα της συνεργασίας, μαθαίνουν να σέβονται τον συμπαίχτη τους, υιοθετούν την ευγενή άμιλλα, ενώ ταυτόχρονα γυμνάζουν το σώμα τους θωρακίζοντας την υγεία τους.
Από αριστερα: ο Πρόεδρος του ΔΟΘ Γιάννης Παπαδημητρίου, ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου με τον εγγονό του Λουκά, η Δημοτική Σύμβουλος Ιουλία Κοντού, το μέλος του ΔΟΘ Παναγιώτης Καλαμπάκας και ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΘ Δημήτρης Κουτσοδήμος με τον γιό του Παναγιώτη
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 




«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply