ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Στην Κορυφη οι Νεοι της 6ης Περιφερειας 1-0 την 4η Περιφερεια !!!!!!!!


Μια νίκη και μια ήττα περιελάμβαναν ξανά τα αποτελέσματα για τους ποδοσφαιριστές της 6ης Περιφέρειας (ΕΠΣ Βοιωτίας-Ευρυτανίας-Φθιώτιδας-Φωκίδας). Αντιμετώπισαν στην Καρδίτσα για την 3η αγωνιστική την 4η Περιφέρεια (ΕΠΣ Θεσσαλίας-Καρδίτσας-Λάρισας-Πιερίας-Τρικάλων).Οι παίδες γνώρισαν την ήττα με 2-1 (Ο Κοντοθανάσης έκανε το 1-0 και ο Καραθάνος το 2-1, ενώ ισοφάρισε ενδιάμεσα ο Χρήστος Τζάκας). Ο Κώστας Ζαγαρίτης και ο Χρήστος Σκαλτσάς χρησιμοποίησαν την ακόλουθη σύνθεση: Καράντζαλης, Χουσιάδας, Καλομοίρης(41΄ Αναδιώτης), Παπαδήμας, Βασιλείου, Μερεντίτης, Νίκας, Λεοντίου, Τζάκας, Αλμπάνης(41΄ Ζαχάρης), Λαμπρόπουλος(60΄ Θεοχάρης)
Οι νέοι αντίθετα κέρδισαν με 1-0 με γκολ-πέναλτι του Ιωακείμ Αποστολόπουλου στο 43΄, έκαναν το 2/2 και δεν δέχτηκαν κανένα γκολ!. Η σύνθεση για την ομάδα των Βαγγέλη Λέντα και Βαγγέλη Πούλου ήταν η εξής: Καρανάσος, Τσάκαλος, Κηρολίβανος, Ντελής, Δάβρης, Μαργαρίτης, Μαγγόγιας(68΄ Χρυσαφόπουλος), Βασιλείου, Στοιχειός(85΄ Παπανικολάου), Αποστολόπουλος, Σύρμος(55΄ Νασιακόπουλος).
Από Ευρυτανικής πλευράς αλλαγή πέρασε ξανά ο Κώστας Χρυσαφόπουλος, ενώ στον πάγκο παρέμειναν ο Τόμις Χρυσαφόπουλος και ο Άρης Σιταράς.
Με την κατάκτηση της πρωτιάς στους νέους η 6η Περιφέρεια θα έχει τον πρώτο λόγο στην συγκρότηση των μικτών ομάδων ζωνών, που θα αγωνισθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι τελικές βαθμολογίες

Παίδες
(Ομάδα/Βαθμοί/Τέρματα)
4η Περιφέρεια
6
5-2
5η Περιφέρεια
3
5-3
6η Περιφέρεια
0
1-6

Νέοι
(Ομάδα/Βαθμοί/Τέρματα)
6η Περιφέρεια
6
5-0
4η Περιφέρεια
1
1-2
5η Περιφέρεια
1
1-5

                                                                                  Πηγή : EvrytaniaSport
 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply