ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » η Πενα του Αγη Λαινιωτη στο '' Thiva Spor ''

ΜΕ ΤΗ ΠΕΝΑ ΤΟΥ ΑΓΗ ΛΑΪΝΙΩΤΗ.







Μέσα στη καρδιά του καλοκαιριού και αναπολώντας στιγμές του παρελθόντος κλονίζομαι σκεπτόμενος ότι για μια ακόμη φορά την φράση του ιστορικού ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ <ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευργετηθεντος αχάριστου> δεν συμβιβάζομαι με την ιδέα ότι κάποιοι κάπου, κάποτε, εις βάρος κάποιων κάνουν το παιχνίδι τους και το κάνουν και καλά,διότι έτσι προστάζει το σύστημα ,διότι με αυτούς πορευόμαστε στην χώρα μας και στην Ευρώπη και ειναι απόλυτα φυσιολογικό το τι θα επακολούθηση!!! Μην αντιδρούμε και μην κλαίμε για μια κατάσταση που εμείς τροφοδοτούμε και συντηρούμε σε όλους τους τομείς !!!!!!!! Η παρακάτω ιστορία αληθινή πιστοποιεί τα όσα παραπάνω απόλυτα και με πραγματική ακρίβεια!!!

Ένας γεωργός είχε στο χωράφι του έναν εργάτη τον Μανιό τον είχε καιρό τον φρόντιζε τον πλήρωνε κανονικά δεν είχε κανε να παράπονο , ώσπου μια μέρα ο γείτονας του του είπε ρε γείτονα αυτόν τον εργάτη που έχεις δεν του λες όταν δεν έχει δουλειά να φροντίζει και τα δικά μου κτήματα γιατί δεν βρίσκω κανένα καλό σαν αυτόν, βεβαίως του είπε ο γείτονας του και μάλιστα αφού θα έχει δουλειά συνέχεια θα του πω να σου πάρη λιγότερα από έμενα!! θα του πω για 5 ρούβλια την ήμερα ενώ εγώ δινω 8(πχ) ευχαριστώ γείτονα μου σου υπόσχομαι οτι θα τον φροντίζω όπως εσύ για όσο τον χρειαστώ , οπότε τον θέλησης να μου το πεις!!!! Έτσι και έγινε ο Μανιός δούλευε στα χωράφια του γείτονα αμειβόμενος κανονικά!!!



Ένα πρωινό ο γεωργός είδε οτι ήθελε κάποιες εργασίες το χωράφι του και πήγε στο γείτονα του και του είπε , γείτονα αν τελείωσες τις δουλείες δώσε μου τον Μανιό για λίγο και όταν τελειώσω θα στον ξαναστειλω , βεβαίως γείτονα μου θα στον στείλω το πολύ μέχρι μεθαύριο, πέρασε η αυριανή μέρα πέρασε και η άλλη μέρα τίποτα ο Μανιός πουθενά!!!
Οι δουλείες του αγρότη μεγάλωναν και το άγχος τον κυρίευε πηγαίνει πάλι στον γείτονα και του λέει γείτονα δεν ήρθε ο Μανιός για τι; μην ανησυχείς θα στον στείλω μην ανησυχείς!!

Πέρασε μια μέρα δυο , τρεις!!! τίποτα Ο ΜΆΝΙΟΣ, εξοργισμένος και με το δίκιο του ο αγρότης πα ει να βρη το Μανιό , πράγματι τον βρίσκει και του λέγει τι γίνεται γιατί δεν έρχεσαι έχουμε κάποιες δουλειές να κάνουμε , ο Μανιός υποσχέθηκε ότι θα έρθει σε λίγες ημέρες οπωσδήποτε , εφησυχάστικε το γεωργός και περίμενε , μάταια όμως αφού οι μέρες πέρασαν και ο Μανιος πουθενά!!!
Πίσω πάλι ο γεωργός να μάθη γιατί δεν ερχόταν ο εργάτης που ει χε και που πρόσεχε πολύ δεν του είχε στερήσει και τίποτα και όμως δεν ερχόταν κάτι δεν του άρεσε , βρίσκει τον Μα νιο μετά από πολύ κόπο και των ρωτα , γιατί δεν έρχεσαι στα κτήματα , γιατί; Τοτε ευθυς αμεσως και με δακρυα στα ματια ο Μανιός ξεψύλλισε με σκυμμένο κεφάλι , δεν με αφήνει ο γείτονας σου να έρθω!!!!

Το ταπεινό συμπέρασμα μου είναι αγαπητοί φιλοι ότι κοιτάξου στο καθρέπτη γείτονα φτύσε αλλά όχι με δύναμη μήπως εξοστρακιστεί και γυρίσει και λερώσει το πρόσωπο σου !! άσε να λερώσει το είδωλο στον καθρέπτη το ίδιο είναι!!!!
Περιστατικό που συμβαίνει πολύ συχνά και ειδικά όταν κάποιοι θέλουν να πετύχουν τον σκοπό τους μη σεβόμενοι οιονδήποτε και οτιδήποτε!!!!!


Γράφω 3 χρόνια τώρα δεν έθιξα κανένα και ουτε επιθυμώ κάτι τέτοιο τα παραδείγματα βγαλμένα από την καθημερινότητα ΑΛΗΘΙΝΑ πέρα ως πέρα και τίποτα άλλο , εξ άλλου τα αδιάστατα στοιχεία που υπάρχουν το αποδεικνύουν!!! Και υπάρχουν στοιχεία .
Επειδή αρέσκομαι στις παριμοίες , τις θεωρώ πέρα ως πέρα σωστές θα προσθέσω οτι όποιος ασχολείται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες!!

Και επειδή ούτε κότα είμαι ούτε πίτουρο θα το σκεφτώ!!!




ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply