ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » ΕΛΛΑΔΑ- ΠΟΛΩΝΙΑ Πρεμιερα EURO 2012 Αυριο 7.00 το βραδυ EΡΤ


Οι ώρες, πλέον, μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2012. Όπως το 2004 στην Πορτογαλία και το γήπεδο 'Ντραγκάο' του Πόρτο, έτσι και αύριο στην Πολωνία και το εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας, το 'Narodowy Stadion', η εθνική Ελλάδας θα τεθεί αντιμέτωπη της (συν)διοργανώτριας του Euro 2012, στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 14ης διοργάνωσης.
Οι γηπεδούχοι περιμένουν ένα κατάμεστο γήπεδο, στις εξέδρες του οποίου θα δώσουν τη δική τους 'μάχη' περίπου 4.500 Έλληνες, που θα καταφτάσουν από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Το ίδιο άλλωστε είχε συμβεί το 2004, το ίδιο και το 2008, με ομογενείς από την Αυστραλία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ και όλα τα σημεία της Ευρώπης να ενώνονται με τους φιλάθλους που είχαν καταφτάσει από την Ελλάδα, σε ένα πανευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό ραντεβού της ομογένειας.
Τις ημέρες που προηγήθηκαν, κοινός τόπος στις δηλώσεις των διεθνών ήταν ότι θα προσπαθήσουν να «χαλάσουν» τη γιορτή των διοργανωτών. Ο Φερνάντο Σάντος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο Τοροσίδης έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και θα είναι στη διάθεσή του.
Ο Πορτογάλος έχει δουλέψει πολύ στην τακτική στο διάστημα που προηγήθηκε, εστιάζοντας ιδιαιτέρως στη σωστή και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, τις αντεπιθέσεις, την επιθετική ανάπτυξη και το τελείωμα των φάσεων.
Η μετεωρολογική υπηρεσία έχει προβλέψει άστατο καιρό, με πιθανή καταιγίδα ακόμη και την ώρα του αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, η οροφή του νεόδμητου σταδίου θα κλείσει, προκειμένου να προφυλαχθούν ποδοσφαιριστές και θεατές.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις [19:00 ώρα Ελλάδας ΕΡΤ] με διαιτητή τον Ισπανό Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο, βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεθ, Χουάν Κάρλος Χιμένεθ και βοηθούς τελικής γραμμής τους Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν, Κάρλος Κλος Γκόμεθ.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply