ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Τα Κουρελια Τραγουδανε Ακομα και Παιζουν για το Θαυμα !!!!!!!!!!


Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε η εθνική Ελλάδας στο Γκντανσκ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία στο δεύτερο προημιτελικό του Euro 2012.

Στη ρωμαϊκή αρένα ο πιο δυνατός συνήθως επιβίωνε. Υπήρχαν, όμως, στιγμές που
 ο νικητής δεν ήταν αυτός με τα πιο πλούσια σωματικά προσόντα, αλλά αυτός που γνώριζε τις αδυναμίες του (και του αντιπάλου) και με το μυαλό του τις μετέτρεπε σε πλεονεκτήματα.

Στην Αρένα του Γκντανσκ, απόψε στις 21:45 ET1 τα πράγματα έχουν ως εξής
 Ο Γολιάθ (Γερμανία) θα αντιμετωπίσει τον Δαβίδ (Ελλάδα) με στόχο την επιβίωση (πρόκριση στα ημιτελικά του Euro 2012). Τα «πάντσερ» έχουν όλα τα προγνωστικά με το μέρος τους. Είναι καλύτερη ομάδα, πιο ποιοτική, με παίκτες παγκόσμιας κλάσης και το μεγάλο φαβορί για τη νίκη-πρόκριση. Η «γαλανόλευκη», από την άλλη, θα αντιπαρατάξει σε όλα αυτά τρία πράγματα. Πάθος, αποφασιστικότητα και στρατηγική. Εάν αποδώσουν τότε...θα σκοτώσει τον «γίγαντα» που έχει απέναντί της και θα γράψει άλλη μία «χρυσή σελίδα» στη σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορία της, σε διαφορετική περίπτωση κανείς δεν πρόκειται να την...καταδικάσει. Ο στόχος, άλλωστε, που ήταν η πρόκριση στα προημιτελικά έχει επιτευχθεί.

Ο σοφός λαός, όμως, λέει «τρώγοντας ανοίγει η όρεξη» κι εδώ που έφτασαν τα πράγματα
 ο Φερνάντο Σάντος και οι διεθνείς είναι αποφασισμένοι για όλα. Το εμπόδιο που έχουν μπροστά τους είναι τεράστιο, αλλά η ελληνική καρδιά έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως είναι ικανή για όλα...

Ο τιμωρημένος Γιώργος Καραγκούνης δεν θα δώσει το παρών στον αγωνιστικό χώρο του Γκντανσκ. Οι υπόλοιποι διεθνείς είναι έτοιμοι κι αποφασισμένοι για όλα.
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίσει ο Γιόακιμ Λεβ. Η Γερμανία εκτός των οπαδών της θα έχει και τη συμπαράσταση της Ανγκελα Μέρκελ, η οποία θα είναι παρούσα στην εξέδρα των επισήμων.
phgh.......Naytemporiki

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply