ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Ειμαστε ετοιμοι για τον Αγωνα με την Γερμανια ειπε ο Γιωργος Σαμαρας


Ο διεθνής άσος  Γιωργος Σαμαρας τόνισε πως το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και οι παίκτες αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη  στον Αγωνα με την Γερμανια που θα δώσει στην Ελλάδα την πρόκριση:

"Όλη η ομάδα και όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα. Έχουμε τις πιθανότητες μας να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα κάνουμε τα πάντα για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Στα μεγάλα ματς έχουμε δείξει χαρακτήρα και είναι πολλά αυτά τα ματς τα τελευταία χρόνια.
Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε καλά αυτό που ξέρουμε. Να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα. Να κρατήσουμε το μηδέν, κάτι το οποίο δεν καταφέραμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και από εκεί και πέρα με οργανωμένες επιθέσεις να προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γκολ.
Είναι πολύ δύσκολο ματς. Οι Ρώσοι έχουν την ποιότητα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Εμείς όμως είμαστε μια καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.
Η αυτοπεποίθηση είναι πάντα ίδια και το κλίμα εξαιρετικό. Η πίστη που έχουμε στους εαυτούς μας είναι εξαιρετική, όπως και η πίστη που έχουμε στην ομάδα. Το κλίμα βοηθάει στα αποτελέσματα".

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply