ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Μετά από 44 χρόνια ιστορίας οδήγησαν την ομάδα στη διάλυση!!!




ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Δ.Σ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ

04/02/12
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυσάρεστο για τους φίλαθλους, όλους τους Θηβαίους αλλά και όλους όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό ήταν το άκουσμα της είδησης ότι η ιστορική ομάδα της πόλης μας «ΑΟ ΘΗΒΑ» αποτελεί πλέον παρελθόν.
Τα οικονομικά προβλήματα από τη μια και η αδιαφορία από την άλλη όσων έπρεπε να στηρίξουν τον «ΑΟ Θήβα» έφεραν την ομάδα σε τέλμα, μετά από 44 ολόκληρα χρόνια ένδοξης πορείας.
Οι ευθύνες που αναλογούν σε όσους ασχολήθηκαν οι ασχολούνται με τα κοινά πράγματα του τόπου μας είναι πολλές και περιμένω να τις αναλάβει ο καθένας τους ξεχωριστά.
Ας πάμε όμως λίγα χρόνια πίσω, τότε που ο συνδυασμός του Νίκου Σβίγγου ήταν στην Δημοτική αρχή και είχε την ευθύνη του τόπου.
Από την πλευρά μας καταφέραμε να φτιάξουμε σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα από ένα γήπεδο όχι μόνο για να καλυφθούν οι ανάγκες των τοπικών ομάδων αλλά κυρίως για να οδηγήσουμε τα νέα παιδιά στο γήπεδο και την άθληση.
Η νέα Δημοτική Αρχή όχι μόνο δεν συνέχισε το έργο αυτό αλλά κατηγορηθήκαμε πολλές φορές από τον συνδυασμό του κ. Νικολάου και κυρίως από ανθρώπους του συνδυασμού του, που σημειωτέον έλεγαν ότι «έπαιζαν» στα δάχτυλα τον αθλητισμό και ενώ έβλεπαν την προσπάθεια μας πάντα είχαν να πουν μια… «καλή» κουβέντα.
Επιπλέον και στο μέτρο του δυνατού ενισχύσαμε οικονομικά την ομάδα ακόμη και με τα έσοδα από τις διαφημιστικές πινακίδες και όχι μόνο.
Θυμάμαι όμως ότι προεκλογικά ότι ο κ. Νικολάου καθοδηγούμενος από συνεργάτες του είχαν μετατρέψει σε πολιτικό τους γραφείο τα γραφεία του ΑΟ Θήβα που τότε βρίσκονταν επί της οδού Αντιγόνης.
Το μόνο που έκανε ο κ. Νικολάου ήταν να τοποθετήσει στη θέση του Αντιπροέδρου της ομάδας τον σημερινό αντιδήμαρχο κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη ο οποίος έχει και την ευθύνη για την σημερινή κατάληξη της ομάδας.
Που πήγαν οι δεσμεύσεις του πρώην  προέδρου κ. Λυμπερόπουλου για συνεχή παρουσία και στήριξη στην ομάδα;
Στο σημείο αυτό θέλω να συγχαρώ για την προσπάθεια τους, τον τίμιο αγώνα που έδωσαν από καρδιάς τους μέχρι και την τελευταία στιγμή:
Θανάση Βυλλιώτη, Σπύρο Χατζηπροδρόμου, Δημήτρη Μπαρακάκο, Θανάση Νέτικο, Κώστα Σταμέλο, Γιώργο Θανάσου, οι οποίοι μέρα και νύχτα αγωνίζονταν για το καλό της ομάδας και την προσφορά στην πόλη μας.
Και τέλος μπαίνει το ερώτημα: Οι ποδοσφαιριστές που είχαν λάβει μεγάλο μέρος από τις αμοιβές τους, τι έγιναν; Δόθηκαν σε άλλες ομάδες, ή όχι; Και αν ναι σε ποιες;
44 χρόνια ένδοξης ιστορίας στο ποδόσφαιρο, έσβησαν έτσι απλά.
Ακόμη και σήμερα και εγώ προσωπικά αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας περιμένουμε από τους υπεύθυνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply