ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » ο Κιθαιρωνας Καπαρελλιου Νικητης του Ντερμπυ 1-0 τον Επαμεινωνδα Λευκτρων


Πιο ψυχωμενος ο Κιθαιρωνας Καπαρελλιου στο Δευτερο ημιχρονο Δαμασε τον Σκληροτραχηλο Επαμεινωνδα Λευκτρων με ενα καταπληκτικο γκολ του Θεοδωρακακου  στο 65' με κεφαλια απο φαουλ ακριβειας του Τσοπανελη . Ειχε προηγηθει ενα πολυ μετριο πρωτο  ημιχρονο με λιγοστες φασεις στις δυο εστιες .   ο Τσοπανελης εχασε δυο μοναδικες ευκαιριες στο 76' και στο 87' να κλειδωσει το παιχνιδι. Μεγαλη Ευκαιρια εχασε ο Επαμεινωνδας στο 82' με τον Γιαννη Λαμπρου να φερει το παιχνιδι στα ισα απο πολυ ωραια πασα του Θαναση Παππα.   200 φιλαθλοι στο Καπαρελλι στην πλειοψηφια φιλοι των γηπεδουχων που ενισχυσαν πολυ δυναμικα την ομαδα τους παρακολουθησαν το γειτονικο ντερμπυ που ειχε ενταση παθος και διψα για την νικη. Μετα την ληξη του Αγωνα δημιουργηθηκε ενταση και υπηρξαν αψημαχιες μεταξυ των ποδοσφαιριστων των δυο ομαδων.
Καλυτεροι για τον Κιθαιρωνα Καπαρελλιου   Σταμελος Καραμπετιαν Τσοπανελης Καλαντζης
Για τον Επαμεινωνδα Λευκτρων   Λαμπρου Γ. Μακρυπουλιας Κεφαλας Κοτωρος

Διαιτητης   Μπορσης Χρηστος  Σεμος Θανασης  Κατσιφης Χρηστος
Παρατηρητης  Χατζηκυριακος Χρηστος

Κιθαιρωνας Καπαρελλιου   Γερογιαννης Καλαντζης Σαργιωτης Μπουντουλης  Παπαθανασιου Ζερκιωτης [ 51' Φιλης] Τσοπανελης Θεοδωρακακος Κουτσοδημος Καραμπετιαν Σταμελος

Επαμεινωνδας Λευκτρων  Αθανασιου Ροκας Κεφαλας Γιαννακης Παππας [67' Αποστολου] Καναρης Βυλλιωτης [78' Παππας Θ. ] Κοτωρος Λαμπρου Φ. [ 57' Τσακανικας ] Λαμπρου Γ. Μακρυπουλιας.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply