ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Ατρομητος Χιλιομοδιου και Ερμης Ερμιονιδας Οδηγουν την Κουρσα στον 7ο Ομιλο της Δ' Εθνικης

Μεγαλοι κερδισμενοι την δευτερη Αγωνιστικη στον 7ο ομιλο της Δ' Εθνικης Ατρομητος Χιλιομοδιου και Ερμης Ερμιονιδας που διπλαρωσαν τις νικες τους και οδηγουν την κουρσα με 6 βαθμους σε 2 Αγωνες
Καταιγιστικο το Χιλιομοδι στον Ασποπυργο νικησε την νεανικη ομαδα με το εντυπωσιακο 8-0 απο τρια γκολ Κουσκουνας και Μυργιωτης  2 γκολ ο Τσουμανης .  η Κορινθος νικησε στο πρωτο μεγαλο Ντερμπυ τον Μανδραικο  με σκορ 2-0 και εχει και ενα παιχνιδι λιγοτερο στο Πορο. Τα Λουκισια του Γιαννη Καραμπα κερδισαν το τοπικο Ντερπυ με την Θηβα 3-1 αν και ισοφαριστηκαν στην εκπνοη του ημιχρονου με τον Χατζακη  βρηκαν ψυχικα αποθεματα στην επαναληψη και πετυχαν ακομα δυο τερματα με Καραμπατζη στο 60' και Ανεστη στο 67'.  Πολυ καλυτερη η Χαλκιδα στις Ερυθρες αν και δεχθηκε πρωτη γκολ στο 10' με τον Κουτσοδημο γυρισε το παιχνιδι και πετυχε μεγαλη νικη με σκορ 3-1 τα γκολ Καλογεροπουλος στο 21'  Μανιατης 45' Ιορδανιδης στο 89'. Παιχιδι θριλερ στην Κυμη η τοπικη ομαδα προηγηθηκε του Παναργειακου 3-1   η πειρα ομως μιλησε στο τελος ο Εμπειρος Επιθετικος Παντελης  Κολιακος μειωσε στο 82' σε 3-2 ο ιδιος παιχτης εδωσε την τελικη πασα στο 93' στον Πανακη που πετυχε το τελικο 3-3. Στα Ασπρα Σπιτια η τοπικη ομαδα ειχε μανια τα δοκαρια  Πλακιδας Μ. 27' Δημοπουλος 58' Κοντογιαννης στο 62' και Τζικας στο 70'   τεσσερα διαδοχικα δοκαρια στην εστια του Γκιολη τερματοφυλακα του Ερμη Ερμιονιδας και δεν εφτανε μονο αυτο ο Εμπειρος Δερμιτζακης εφυγε στην ανεπιθεση στο 36' και πετυχε το μοναδικο γκολ της συναντησης.
Δευτερη Ψυχρωλουσια για τον Πανναυλιακο 2011 εχασε και  στο Ναυπλιο απο τον Πορο 1-0 και παραμενει χωρις βαθμους μετα απο δυο Αγωνες.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply