ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Διονυσης Σαββοπουλος Λουκιανος Κελαιδονης Αυριο Τεταρτη 31 Αυγουστου Μαζι στη Θηβα



«Πού βαδίζουμε κύριοι;». Ο Διονύσης Σαββόπουλος πάντως και ο Λουκιανός Κηλαηδόνης βαδίζουν προς μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σύμπραξη που υπό τον τίτλο του γνωστού τραγουδιού του τελευταίου συστεγάζει για πρώτη φορά το ντουέτο τους. Δυστυχώς για τους Αθηναίους το πρόγραμμα των κοινών τους εμφανίσεων περιλαμβάνει τρεις μόνον σταθμούς σε Θήβα, Λάρισα και Πάτρα.
 Αλλά έστω. Τυχεροί όσοι θα είναι 31 Αυγούστου στο δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» της Θήβας, 13 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο «Αλκαζάρ» της Λάρισας και 21 Σεπτεμβρίου στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας.
 Σημεία-αναφοράς της ελληνικής μουσικής σκηνής και οι δυο τους, καθένας με το ύφος, το στίγμα και τον τρόπο του, έχουν κι ένα άλλο κοινό: Ξέρουν πώς να κάνουν μια συναυλία θέαμα και πάρτι. Αυτή τη φορά με την ισχύ τους εν τη ενώσει, επιστρέφουν 28 χρόνια πριν: Στο καλοκαίρι του 1983 και στα τραγούδια από το ιστορικό «Πάρτι στη Βουλιαγμένη», με οικοδεσπότη το Λουκιανό και επικεφαλής της φωτισμένης πλωτής μαντολινάτας που έπαιζε για τους χιλιάδες ακροατές, τον Σαββόπουλο. Το ίδιο καλοκαίρι είχε γίνει κι η τεράστια συναυλία του τελευταίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply