ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Ψηφισαν την Επικυρωση της Βαθμολογιας 2010-11 οι ΠΑΕ

Η Super League σε συνεδρίαση του ΔΣ της την Δευτέρα προχώρησε σε επικύρωση της βαθμολογίας, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και την αποχώρηση του προέδρου της Λάρισας, Κώστα Πηλαδάκη.
Παρόλο που υπάρχουν πολλά ανοικτά ζητήματα, τα μέλη της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, επικύρωσαν την βαθμολογία. Συγκεκριμένα υπέρ της επικύρωσης ψήφισαν οι Κέρκυρα, Ολυμπιακός Βόλου, Πανιώνιος, Εργοτέλης, Αστέρας, Καβάλα, Ξάνθη. Τέσσερις ομάδες ψήφισαν κατά: Παναθηναϊκός, Αρης, Ηρακλής και Πανσεραικος Πριν από λίγο βγήκε και ανακοίνωση, όπου η Super League τονίζει πως θα σεβαστεί μόνο τις όποιες πειθαρχικές αποφάσεις, κάτι που σημαίνει πως μετά την επικύρωση της βαθμολογίας Λάρισα και Πανσερραϊκός δεν έχουν κανένα περιθώριο παραμονής στην κατηγορία.
Αυτή η επικύρωση, βέβαια, είναι κατά κάποιο τρόπο «εικονική», καθώς, όπως παραδέχθηκαν και μέλη του Δ.Σ. έγινε λόγω της πίεσης που υπήρχε για την σύμβαση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ωστόσο το πιο πιθανό είναι η σύμβαση-κλήρωση για το πρωτάθλημα να πάρει παράταση για να γίνει διάλογος με την NOVA που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκας.
Στο σημερινό Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφασίστηκαν τα εξής:
1. Σε συνέχεια παρουσίας εκπροσώπου της NOVA, συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας των δύο φορέων και τονίστηκε η πρόθεση συμμετοχής και των 16 ομάδων στη Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, αρχομένης από την αγωνιστική περίοδο 2011-12.
2. Επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος 2010-2011. Τονίζεται ότι η Super League θα σεβαστεί τις όποιες αποφάσεις τυχόν εκδοθούν από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.
3. Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση ορίστηκε για τη Δευτέρα 1η Αυγούστου
.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply