ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Nτεπουτο με τον Παναθηναικο ο Βοιωτος Βασιλης Ζαγαριτης

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες




























το σκορ (3-1) του πρώτου αγώνα δεν άφηνε πολλά περιθώρια για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 και στο Ολυμπιακό Στάδιο της Παναχαϊκής και έγινε η τελευταία από τις "16" ομάδες που πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το τριφύλλι που παρατάχθηκε με μια νεανική ομάδα, τρεις παίκτες από την ακαδημία (Σερπέζης, Ζαγαρίτης και Βαγιαννίδης) έκαναν ντεμπούτο, και με έντεκα Έλληνες στους δεκατέσσερις που αγωνίστηκαν έπαιξε και ωραίο ποδόσφαιρο έχοντας 17 τελικές ενώ και η Παναχαϊκή παρατάχθηκε στο ΟΑΚΑ και αυτή για να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να κλειστεί πίσω, διεκδικώντας ότι καλύτερο μπορούσε. 
Σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν οι Κολοβός και Καμπετσής πετυχαίνοντας τα πρώτα τους τέρματα τη φετινή σεζόν ενώ ο πρώτος είχε και την ασίστ στο δεύτερο τέρμα. Καλή απόδοση είχε και ο Μπεκ για όσο διάστημα αγωνίστηκε.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Αποστολάκης, Κολοβέτσιος (38' Αλεξανδρόπουλος), Μαυρομμάτης, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης, Νούνες, Κολοβός, Σερπέζης (63' Βαγιαννίδης), Μπεκ (63' Φάουστο), Καμπετσής.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Καπούταγλης, Πατάπης, Πατρώνης, Τσελεπίδης (60' Κολ), Ιντζόγλου, Παπατόλιος, Μουστακόπουλος, Λινάρδος, Μασούρας, Μαυριάς (74' Κυνηγόπουλος), Αντωνακόπουλος (69' Μωραίτης).
πηγη ... Sport24

*** ο Βασιλης Ζαγαριτης ξεκινησε την καριερα του απο τις Ακαδημιες Ιολαος Θηβας



«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply