ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » ο Βοιωτος Ζαγαριτης Βασιλης Επαγγελματικο Συμβολαιο με τον Παναθηναικο









Βασίλης Ζαγαρίτης: Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, γεννηθείς το 2001, υπέγραψε πρόσφατα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.
Βασίλης Ζαγαρίτης: Μπορεί φέτος να μετείχε στην πρώτη του προετοιμασία με την ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά είναι απ’ όσους έχουν ξεχωρίσει από την έως τώρα παρουσία του. Ο λόγος για τον Βασίλη Ζαγαρίτη. Στα φιλικά της Ολλανδίας δύο ομάδες από το Βέλγιο, που βρέθηκαν γι’ άλλους παίκτες του τριφυλλιού» εντυπωσιάστηκαν από τον μικρό του Τριφυλλιού.
Ο νεαρός ποδοσφαιρστής, γεννηθείς το 2001, ήταν αυτός που ξεχώρισε ο Γιώργος Δώνης, κατά τη διάρκεια της πράσινης προετοιμασίας, περισσότερο ανάμεσα στους νέους του τριφυλλιού. Ο 18χρονος μπακ κέρδισε γρήγορα τον προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος του έδωσε ευκαιρίες στα φιλικά και τον έβγαλε ασπροπρόσωπο. Ο Ζαγαρίτης ξεχώρισε για την τεχνική του κατάρτηση αλλά και το τσαγανό του δείχνοντας ότι έχει μέλλον με την πράσινη φανέλα.
Ο Έλληνας άσος αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, το καλοκαίρι του 2015 από τον ΠΑΣ Κιθαιρών Καπαρελλίου. Ο Ζαγαρίτης, ο οποίος έχει μετρήσει 12 εμφανίσεις και 2 γκολ με τη φανέλα της Κ19 τη φετινή σεζόν, είναι ο πρώτος της συγκεκριμένης «φουρνιάς» νεαρών ποδοσφαιριστών των Πράσινων που έγινε επαγγελματίας, με τους υπόλοιπους να αναμένεται να επαναξιολογηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Βασίλη Ζαγαρίτη. Ο 18χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών. Ο γεννημένος στις 4 Μαΐου 2001 εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2015 από τον ΠΑΣ Κιθαιρών Καπαρελλίου.
«Έγινα επαγγελματίας σε τεράστιο σύλλογο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός και γι’ αυτό μόνο χαρούμενος θα μπορούσα να είμαι. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα την οικογένεια μου, και στη συνέχεια τους ανθρώπους στον Παναθηναϊκό και στην ακαδημία, όπως και όσους με βοήθησαν να κάνω πραγματικότητα ένα από τα όνειρα μου. Παρ’ όλα αυτά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα γιατί ο πήχης ανεβαίνει και οι στόχοι αλλάζουν. Μόνο με σκληρή δουλειά και πειθαρχία θα μπορέσω να κάνω πραγματικότητα ένα μεγαλύτερο στόχο, ο οποίος είναι να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού».

πηγη ... pagenews

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply