ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Με Δημητρη Σπανο η Πρωτη Συγκεντρωση του Λεβαδειακου Δευτερα 15 Ιουλιου

Την Δευτέρα 15 Ιουλιου το  απογευμα θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου οι παίκτες του Λεβαδειακού, για να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση. 
Το βασικό στάδιο προετοιμασίας για τους Βοιωτούς οπως ολα δειχνουν 

θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι, από τις 28 Ιουλίου έως τις 13 Αυγούστου.Ο Λεβαδειακός, έχει διατηρήσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό το έμψυχο δυναμικό που είχε στην Σούπερ Λιγκ κάτι που δίνει την δυνατότητα στον νέο προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Σπανό, να δουλέψει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ώστε η ομάδα να ψάξει την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία. 
Ο Λεβαδειακός θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συγκέντρωση για τη νέα σεζόν την προσεχή Δευτέρα, 15 Ιουλίου.
Οι παίκτες έχουν αρχίσει σιγά- σιγά και επιστρέφουν στην Λιβαδειά και κάποιοι εξ΄αυτών έχουν περάσει/κάνει, ή έχουν αρχίσει να περνούν/κάνουν εργομετρικά και αιματολογικές  εξετάσεις.
Θυμίζουμε ότι το μόνο που έχει ανακοινωθεί, επίσημα, από την Π.Α.Ε. είναι ο προπονητής της ομάδας, ο οποίος θα είναι ο Δημήτρης Σπανός.Από εκεί και πέρα το μόνο που έχει φανεί είναι ότι επιστρέφει στην ομάδα ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος, μάλιστα, έχει κάνει την εμφάνισή του στην Λιβαδειά. Στην Λιβαδειά βρίσκεται αυτές τις ημέρες και ο Δημήτρης Μαχαίρας.
 Παρελθόν από την ομάδα της Βοιωτιας αποτελούν οι: Μάρκο Στανόεβιτς, Ντράγκος Μπαλαούρου, Λενί Νανγκίς, Ζορντάο Ντιόγκο, Γκεοργκι Ρεκχβιασβίλι (πήγε στην Σαμπουρταλο Τμπιλισι της πατρίδας του, ομάδα από την οποία είχε έρθει στην Λιβαδειά τον Ιανουάριο), Πέτρο Γιακουμάκη (πήγε στον Ατρόμητο), Μάρκο Μαρκόβσκι, Σάββας Τσαμπούρης (ξανα-πήγε στην Κυπριακή, Νέα Σαλαμίνα), Γιώργος Ζησόπουλος (ξανα-πήγε στον Απόλλωνα Σμύρνης).
Λογικά από την “πρώτη” θα απουσιάσει ο Μοΐς Αντιλέχου ο οποίος συμμετείχε με την εθνική ομάδα του Μπενίν στο “Copa Africa” (αποκλείστηκε από την Σενεγάλη).Αν και επίσης δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, ο Λεβαδειακός θα πραγματοποιήσει και φέτος στο Καρπενήσι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του (28/7-13/8).
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη «κλείσει» και το πρώτο φιλικό παιχνίδι εκεί, για την 1η Αυγούστου, με την ομάδα της Π.Α.Ε. «Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος “Βόλος”» που θα βρίσκεται εκείνες τις ημέρες επίσης στο Καρπενήσι.

πηγη ... novasports.gr

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply