ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » A.Π.Ο Πανδαυλειακος ... η Προετοιμασια της Νεας Χρονιας Ξεκινα τη Δευτερα 20 Αυγουστου



Στην πρώτη συγκέντρωση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στη Δαύλεια,  έγινε ενημέρωση των ποδοσφαιριστών για τη νέα χρονιά τόσο από την διοίκηση του συλλόγου   όσο και από τον νέο προπονητή  Ευθύμιο Δέδε.
 Ο Πανδαυλειακός μετά τον περσινό του υποβιβασμό από την Α΄κατηγορία μπαίνει ανανεωμένος στην νέα ποδοσφαιρική  χρονιά και έτοιμος για να συνεχίσει το ταξίδι του στο χώρο του Βοιωτικού ποδοσφαίρου με ακόμη περισσότερη δύναμη και θέληση για το μέλλον.



 Η πρώτη συγκέντρωση αφορούσε οδηγίες από τον προπονητή κ. Δέδε, για το πρόγραμμα ενόψει των προπονήσεων που ξεκινούν στις 20 Αυγούστου, με την οικογένεια του Πανδαυλειακού να αρχίζει με χαμόγελα και αισιοδοξία την προετοιμασία της  για την νέα αγωνιστική περίοδο.


  Η ομάδα του Πανδαυλειακού καλωσόρισε και τρεις νέους ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στην μεγάλη οικογένεια της Δαύλειας και θα βοηθήσουν σημαντικά ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της. Πρόκειται για τον Γιάννη Γιατζιτζόγλου, τον Κωνσταντίνο Κουτριάρη και τον Κωνσταντίνο   Σκαγιάκο.


Όλο το δυναμικό του Πανδαυλειακού  εύχεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές και σε όλες τις ομάδες καλή πορεία με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και καλή επιτυχία στην υλοποίηση των στόχων τους!

Πηγη .. Α.Π.Ο Πανδαυλειακος 
Ρεπορταζ Ενημερωση ... Panos Pragiannis

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply