Η λίστα ιστολογίων μου

3 Ιουνίου 2018

Eυχαριστηριο του Α.Σ Αρης Θηβας για την Επιτευξη του Στοχου Ανοδου στη Γ' Εθνικη


Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του αθλητικού συλλόγου Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ αισθάνεται την υποχρέωση και την ανάγκη να εκφράσει ομόφωνα και δημόσια τις ευχαριστίες του στους χορηγούς και τις επιχειρήσεις καθώς και όλους που ενίσχυσαν οικονομικά και υλικά την ομάδα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της ανόδου της ανδρικής ομάδας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Οι αξιέπαινες αυτές πράξεις έχουν ιδιαίτερη σημασία δεδομένης της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει βαθύτατα όλη την κοινωνία και τον αθλητισμό και ενισχύουν ηθικά την αθλητική μας προσπάθεια.
Με την ενέργειά σας συμβάλλετε στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας να συνεχίσει να λειτουργεί προς όφελος της αθλητικής νεολαίας της τοπικής μας κοινωνίας ευελπιστώντας να σας έχουμε αρωγούς στο δύσκολο έργο της νέας αγωνιστικής χρονιάς στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Το Δ.Σ. του ΣυλλόγουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποδοσφαιρο στα Γηπεδα της Βοιωτιας Κυριακη 20 Ιανουαριου με Γ' Εθνικη Α' και Β' Κατηγορια

Γ΄Εθνικη 8ος Ομιλος  15η Αγωνιστικη Κυριακη 20 Ιανουαριου  ΑΟ Εικοσιμιας - Ασπροπυργος                0-4  Tελικο Παμισος Μεσσηνης - Α...