Η λίστα ιστολογίων μου

5 Ιουνίου 2018

AO Σελλανων Προαστιου Καρδιτσας ... ο ΑΟ Θηβα Διδαξε Ηθος Ευχαριστουμε Δημοσια


ΑΟ Σελλάνων: ο ΑΟ Θήβα δίδαξε ήθος
H Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια την ομάδα της Θήβας η οποία με την έφεση που κατέθεσε – και τελικά δικαιώθηκε- κατά της πρωτόδικης απόφασης για τον αγώνα Ρήγας Φεραίος – ΑΟ Θήβα, δίδαξε ήθος. Παρά την απογοήτευση από τον υποβιβασμό, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, κλείνοντας οριστικά οποιαδήποτε « εξωαγωνιστικά χάρτινα παράθυρα» με τα οποία επιχειρούσαν κάποιοι να αλλοιώσουν την βαθμολογία.
Σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι ο ΑΟ Σελλάνων ήταν, είναι και θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να θωρακίσει τα συμφέροντα της ομάδας και τα όσα πέτυχε στους αγωνιστικούς χώρους.
Καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς δίδαξε ήθος και ποδοσφαιρικό πολιτισμό κάτι που αναγνωρίστηκε από το σύνολο των ομάδων, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Αυτές είναι οι αξίες μας, αυτές θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε και τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική!


Αποτέλεσμα εικόνας για αο σελλάνωνΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γ' Εθνικη 8ος Ομιλος ... Χρυση Νικη 1-2 για τον ΑΟ Υπατου στη Ζακυνθο Ηττα για τον Αμβρυσσεα 1-0 απο τον Μανδραικο

Γ' Εθνικη 8ος Ομιλος  Μια Νικη και μια ηττα για τις Βοιωτικες ομαδες της Γ' Εθνικης  ο ΑΟ Υπατου με τα Γκολ του Σπανου στο 81&#...