ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » o Mιχαλης Σταματογιαννης του Γ.Σ Πινδαρος Θηβας στο Χαλε της Γερμανιας για το Διεθνες Μητιγκ Ριψεων 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για σταματογιαννης μιχαλης
ο 34χρονος Έλληνας πρωταθλητής της σφαιροβολίας  Μιχαλης Σταματογιαννης του Γ.Σ Πινδαρος Θηβας θα αγωνιστεί το μεσημέρι του Σαββάτου 2ο Μαιου στο Χαλε της Γερμανιας στο Διεθνες Μιτιγκ Ριψεων και με το 20.17μ. έχει την έκτη επίδοση από τους συμμετέχοντες. Ο Γερμανός Ντέιβιντ Στορλ (22.20μ.), ο Τσέχος Τόμας Στάνεκ (21.46μ.) και ο Αυστραλός Ντάμιεν Μπίρκινχεντ (21.21μ.) είναι αυτοι που ξεχωρίζουν από τους αθλητές που δηλώθηκαν. Ο Σταματόγιαννης θα κυνηγήσει μια βολή κοντά στα 20.50μ. που είναι και το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου.




Τη μεγάλη βολή θα επιδιώξει να πετύχει και η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου που θα ρίξει στη δισκοβολία. Η αθλήτρια της Βάσως Παναγιωτοπούλου έχει ατομικό 61.40μ. και θέλει να το επαναλάβει για την πάρει το εισιτήριο για το παγκόσμιο του Λονδίνου καθώς το όριο είναι 61.20μ. Μέχρι στιγμής, δεν έχει καταφέρει φέτος να περάσει τα 60μ. Έχει φετινό ρεκόρ 59.47μ. από το ευρωπαϊκό κύπελλο στα Κανάρια Νησιά. Στο Χάλε θα συναντήσει αρκετές σπουδαίες αθλήτριες, με προεξέχουσα την Ντένια Καμπαλέρο που ήταν χρυσή στο παγκόσμιο του Πεκίνου το 2015 και χάλκινη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016. Η Κουβανή έχει ατομικό ρεκόρ 70.65μ.
Στο Χάλε θα αγωνιστεί και ο Κύπριος δισκοβόλος, Απόστολος Παρέλλης με στόχο τα 65.00μ. που είναι το όριο για το Λονδίνο. Το αγώνισμα της δισκοβολίας είναι γεμάτο καθώς θα συμμετάσχει ο Πιοτρ Μαλακόφσκι, ο Ντάνιελ Σταλ, ο Μάρτιν Βάιρινγκ και ο Μπεν Χάρανταϊν, όλοι τους με ρεκόρ πάνω από τα 68μ.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply