ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Mε Φουρτουνα στα Διοικητικα της ΕΠΣΒ ο Τελικος Κυπελλου Βοιωτιας

Φωτογραφία του χρήστη Gary Petrakos.


Η θέα του περιπολικού της αστυνομίας οδήγησε στην πρόωρη ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Βοιωτίας στην οποία υπήρξαν έντονοι τριγμοί και φραστικά επεισόδια με αφορμή την απόφαση της επιτροπής εκτάκτων θεμάτων να ζητήσει τη διεξαγωγή οικονομικού ελέγχου από ορκωτούς λογιστές.

Στην εν λόγω Ένωση, πρόεδρος ήταν ο Ευ. Τοπολιάτης 

(αναπληρωτής πρόεδρος στην ΕΠΟ επί προεδρίας Γκιρτζίκη), ο οποίος παραιτήθηκε λόγω των κατηγοριών που αντιμετωπίζει για την υπόθεση της «κάρτας υγείας», για την οποία θα δικαστεί τον Μάιο.

Διάδοχος του Τοπολιάτη στη προεδρία εξελέγη ο Κώστας Νίκας, ο οποίος φερόταν να είναι της επιρροής του τέως προέδρου. Όμως, η κατάσταση άλλαξε άρδην μετά την απόφαση του Νίκα να φέρει στην ΕΠΣ Βοιωτίας ορκωτούς λογιστές για να ελέγξουν τα οικονομικά της Ένωσης κατά την περίοδο που πρόεδρος ήταν ο Τοπολιάτης.

Η απόφαση φαίνεται ότι δεν άρεσε, και τα επτά από τα 11 μέλη του ΔΣ, τα οποία επίσης φέρονται να πρόσκεινται στον Τοπολιάτη, ζήτησαν να μπει θέμα αναδιάρθρωσης της Εκτελεστικής Επιτροπής, με στόχο να ανατρέψουν το Νίκα.

Το απόγευμα της Πέμπτης  23/2 συνεδρίασε η Ε.Ε. μέσα σε φορτισμένο κλίμα. Οι επτά ζητούσαν να γίνει αναδιάρθρωση του ΔΣ, τρεις μαζί με το Νίκα ήταν αρνητικοί και ένας ουδέτερος.

Σε κάποια στιγμή ο Νίκας πρότεινε να τον διαδεχθεί ο Ηλίας Καντάς, που έχει διαχωρίσει τη θέση του από τις επιλογές του Τοπολιάτη και φέρεται να έχει ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητα του Ευ. Γραμμένου για την προεδρία της ΕΠΟ.
Η πρόταση δεν έγινε δεκτή από την πλειοψηφία των συμβούλων, οι οποίοι πίεζαν για να μπει πρόεδρος από τη δική τους πλευρά και συγκεκριμένα πρότειναν τον Χατζηκυριάκο.
Τότε ο Νίκας φέρεται να είπε ότι είναι δημόσιος υπάλληλος και δεν διακινδυνεύει να διαλύσει την οικογένειά του και ότι αν επιμείνουν να τον ανατρέψουν και δεν γίνει ο οικονομικός έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές θα ζητήσει παρέμβαση του εισαγγελέα.

Τελικά η Ε.Ε. διαλύθηκε χωρίς να αναδιαρθρωθεί, αφού ο Νίκας κάλεσε την αστυνομία και στη θέα του περιπολικού οι περισσότεροι έφυγαν!

Φαίνεται, όμως, πώς η είσοδος των ορκωτών λογιστών έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και έχει ήδη αποτελέσει θρυαλλίδα εξελίξεων.


Πηγη ... SOCCER PLUS .GR

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply