14 Φεβρουαρίου 2017

Νεος Ταπητας Στιβου στο Δημοτικο Σταδιο Θηβας

Την προγραμματική σύμβαση για το έργο “Βελτίωση τάπητα στίβου δημοτικού σταδίου Θήβας 

(Α’ φάση) Ν. Βοιωτίας” υπέγραψε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης, παρουσία του Δημάρχου Θηβαίων κ. Σπύρου Νικολάου και του Βουλευτή Βοιωτίας κ. Νίκου Θηβαίου.

δημοτικοσταδιοθηβας
Το έργο στοχεύει στη βελτίωση του συνθετικού τάπητα του Δημοτικού Σταδίου Θήβας με την αντικατάσταση αυτού σε κομμάτι του στίβου, που παρουσιάζει εκτεταμένες ζημιές λόγω αποκόλλησης των ρολών του ταρτάν . Ο νέος τάπητας που θα χρησιμοποιηθεί για την επισκευή θα έχει ιδιότητες σύμφωνες με τις προδιαγραφές που ισχύουν για αθλητικές εγκαταστάσεις.
Ο κ. Δήμαρχος μετά την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε:
“Ευχαριστούμε θερμά τον  Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού που αναγνώρισε, μετά από σχετικό αίτημά μας, την επιτακτική ανάγκη για παρέμβαση σε μία πολύ σημαντική αθλητική εγκατάσταση για την πόλη της Θήβας, η οποία φιλοξενεί σπουδαίες διοργανώσεις στίβου πανελλήνιας εμβέλειας, όπως το Grand Prix.  Ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε και προωθούμε τον αθλητισμό, αρχής γενομένης από τις υποδομές του, στο πλαίσιο ενός στρατηγικού σχεδιασμού για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής μας. Ευχαριστώ, επίσης, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας για τις άμεσες ενέργειες προκειμένου να συνταχθεί η τεχνική περιγραφή του έργου και να υποβληθεί η πρότασή μας στο Υπουργείο για χρηματοδότηση”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γ' Εθνικη 4ος Ομιλος ... ΑΟ Θηβα - Οπουντιος Μαρτινου Στο Βελεστινο ο Αμβρυσσεας Διστομου με τον Ρηγα Φεραιο

16η Αγωνιστικη στον 4ο Ομιλο της Γ' Εθνικης  και ολα τα παιχνιδια θα διεξαχθουν την Κυριακη 21 Ιανουαριου στις 15.00 μ.μ  ο Αθλητικ...