Η λίστα ιστολογίων μου

5 Ιανουαρίου 2017

Με Μιχαλη Μαραγκακη , Πετρο Ιμβριο , Αλκμηνη Χατζηγιαννη , Δημητρα Κελεκιδη , και Στελιο Τσακωνα κοβει την Πρωτοχρονιατικη Πιτα ο ΑΟ Θηβα το Σαββατο 7 Ιανουαριου στο Κεντρο '' Μπαρμπαγιαννης ''Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 21:00 στο ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ στο Μοσχοπόδι Θηβών θα γίνει ο ετήσιος χορός του ΑΟ ΘΗΒΑ όπου θα γίνει και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.
Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ θα βραβεύσει ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο ΑΟ ΘΗΒΑ
 όπως ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Ανυφαντής, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Μανόπουλος, Ζυγογιάννης και Ζήκος καθώς και τον ιδιοκτήτη του ΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ κύριο Θαλάσση Μιχαήλ για την πολύχρονη προσφορά του στον σύλλογο. Θα βραβευτεί η διεθνής Θηβαία ποδοσφαίριστρια Χριστίνα Κόλλια καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής Βοιωτίας Μιχαήλ Τσάτσης.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με ζωντανή μουσική με τους τραγουδιστές Πέτρο Ίμβριο, Μιχάλη Μαραγκάκη και Αλκμήνη Χατζήγιάννη, βέβαια δεν θα λείψουν και τα δικά μας παιδιά η Δήμητρα Κελεκίδη και ο Στέλιος Τσάκωνας.
Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε και να γιορτάσουμε τον ερχομό του 2017 όπως κάνουνε και ξέρουμε μόνο εμείς.
Τηλέφωνα για πληροφορίες: 6972 773 453 και 6932 667 312
Τιμή Εισόδου 20 Ευρώ μετά φαγητού και ποτού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η ΕΠΣ Λασιθιου Προτεινε στην ΕΠΟ την Επαναλειτουργεια του Περιφερειακου Πρωταθληματος

Η ΕΠΣ Λασιθίου κατέθεσε πρόταση για αλλαγ ές στην ΕΠΟ εν όψει της γενικής συνέλευσης στις 29 Ιουνίου 2018.Σημαντικότερη όλων είναι αυτή ...