ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Αθωωθηκε ο Πανελευσινιακος την Παρασκευη 15 Ιουλιου Επικυρωση Βαθμολογιας Football League

Δικαίωση με κάθε επισημότητα… Ο λόγος για τον Πανελευσινιακό, ο οποίος αθωώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση της φερόμενης απόπειρας δωροδοκίας του παίκτη της Παναχαϊκής Γιώργου Λαμπρόπουλου στο μεταξύ τους ματς. Έτσι, οι «σταχυοφόροι» παραμένουν κανονικά στη Β’ Εθνική, καθώς η πρωτόδικη ποινή της Επιτροπής Δεοντολογίας, που προέβλεπε υποβιβασμό και πρόστιμο 225.000 ευρώ δεν ισχύει. Απαλλαγή υπήρξε φυσικά και για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανελευσινιακός Σπύρο Δημόπουλο, στον οποίο πρωτοδίκως είχε επιβληθεί δεκαετία απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και πρόστιμο 45.000 ευρώ.
Όλα αυτά, πάντως, είχαν φανεί και κατά την εκδίκαση της υπόθεσης την Τετάρτη (13/7) επιβεβαιώνοντας με απόλυτο τρόπο το σχετικό ρεπορτάζ 
και τις εκτιμήσεις του a-sports.gr με βάση τα όσα διαδραματίστηκαν
κατά την ακροαματική διαδικασία.

Αποτέλεσμα εικόνας για επιτροπη εφεσεων επο
Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΕΠΟ το πρωί της Πέμπτης (14/7) για την απόφαση της εν λόγω υπόθεσης αναφέρει τα ακόλουθα: «Με την υπ’ αριθμ. 72/13-7-2016 απόφασή δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ και του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ’ αρ. 38/2016 απόφασης Επιτροπής Δεοντολογίας ΕΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Κραττεί και δικάζει την υπόθεση. Απαλλάσσει διωκόμενους των αποδιδόμενων κατηγοριών».
πηγη ... a-sports

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply