Η λίστα ιστολογίων μου

5 Απριλίου 2016

Αρχιζει την Κυριακη 10 Απριλιου το Εαρινο Τουρνουα του Ομιλου Αντισφαιρισης Θηβας

Φωτογραφία του χρήστη Όμιλος Αντισφαίρισης Θήβας.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΑΡΙΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2016(OPEN)
Ο Ο.Α. Θήβας προκηρύσσει και προσκαλεί τα μέλη του και τους φίλους του αθλήματος για τη συμμετοχή και παρακολούθηση του εαρινού τουρνουά αντισφαίρισης το οποίο θα διεξαχθεί στα δημοτικά γήπεδα ΚΟΝΤΙΤΟ και θα ξεκινήσει την Κυριακή 10 Απριλίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι μέχρι την Πέμπτη 7/4/2016, στο τηλέφωνο του ομίλου 6985864190. Οι κατηγορίες του τουρνουά είναι:
1.Μονό ανδρών, κάτω των 45 ετών
2.Απλό ανδρών, 45 ετών και άνω
3.Μονό γυναικών.
4.Διπλό ανδρών.
5.Διπλό γυναικών
6.Μικτό
Οι συμπαίκτες στα διπλά δεν θα επιλέγονται βάσει κλήρωσης αλλά βάσει τη θέληση του κάθε αθλητή-αθλήτριας, δηλαδή με ελεύθερη επιλογή. Αν κάποια/κάποιος θέλει να συμμετέχει στα διπλά αλλά δεν έχει συμπαίκτη, μπορεί να απευθυνθεί στον Όμιλο.
Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνεται στα δύο (2) νικηφόρα ΣΕΤ.
Σε περίπτωση δε ισοπαλίας (1-1 σετ), θα παίζεται tie-break 10 πόντων (ολοκλήρωση με 2 πόντους διαφορά). Στους ημιτελικούς και τελικούς όλων των κατηγοριών (εκτός των ΑΝΔΡΩΝ +45) θα παίζεται 3ο ΣΕΤ.
Οι αγώνες θα γίνονται καθημερινά σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινώνεται στα γήπεδα και στη σελίδα http://facebook.com/tenisthivaστο τέλος κάθε αγωνιστικής ημέρας.
Οι παίκτες-παίκτριες υποχρεούνται να προσέρχονται έγκαιρα στα γήπεδα σύμφωνα με το πρόγραμμα αγώνων και σε περίπτωση καθυστέρησης πέραν των 15 λεπτών η επιτροπή οφείλει να τον αποκλείσει, ανακηρύσσοντας νικητή τον συνεπή αθλητή-αθλήτρια.
Όσοι παίκτες πέραν του μονού συμμετέχουν και στα διπλά η μικτά είναι πιθανόν να κληθούν να αγωνισθούν και σε διπλό ή μικτό την ίδια ημέρα.
Κόστος συμμετοχής:
15 ευρώ για συμμετοχή σε μια κατηγορία
20 ευρώ για συμμετοχή σε 2 ή 3 κατηγορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

τα Μελη του Νεου Διοικητικου Συμβουλιου ΑΟ ΘΗΒΑ

ο Αθλητικος Ομιλος Θηβας  Ανακοινωσε τα Μελη που θα Απαρτιζουν το Νεο Διοικητικο Συμβουλιο  του Σωματειου  ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚ...