ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » ΘΗΒΑ SPOR ... την Ηγεσια του ΣΕΓΑΣ θα Διεκδικησει ο Κωστας Κουκοδημος

Αποτέλεσμα εικόνας για κωστας κουκοδημος
ο Πρωταθλητης Στιβου Κωστας Κουκοδημος Ανακοινωσε 
την προθεση του να Διεκδικησει την ηγεσια του Στιβου στις Επομενες Εκλογες της Ομοσπονδιας
Στην εκδήλωση, την πρόθεση του πρώην πρωταθλητή του μήκους και νυν βουλευτή της ΝΔ σιγόνταραν πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες. 

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Κώστα Γκατσιούδη, ενός εκ των κορυφαίων ακοντιστών όλων των εποχών στη λίστα της IAAF. Παρόντες και η Νίκη Μπακογιάννη, ο Λάμπρος Παπακώστας, ο Αλέξανδρος Τερζιάν, ο Στέλιος Μπίσμπας, ο Δημήτρης Χατζόπουλος, ο Νότης Παπούλιας και ο Αλέξης Αλεξόπουλος. 

Αποτέλεσμα εικόνας για γκραν πρι θηβα 2013


Παρόντες και προπονητές από όλη την Ελλάδα, όπως
ο Σπυρος Μπεκρής του Γ.Σ Πινδαρος Θηβας
 ο Αναγνώστου, ο Πλούταρχος Σαρασλανίδης, ο Στέλιος Τσιφτσόγλου, 
ο Κορονιάς, ο Ναπολέων Κεφαλόπουλος,

ο Κυριάκος Χονδροκούκης και ο Βασίλης Κοκόλης. 

Στην ομιλία του. ο Κώστας Κουκοδήμος τόνισε πως: "Ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, για την τιμή που μου κάνετε. Είναι πολύ συγκινητικό. Πρέπει να βγούμε μπροστά και να πάρουμε την ομοσπονδία στα χέρια μας για να την επαναφέρουμε εκεί που τις αρμόζει. Όταν, πριν τριάμισι χρόνια εξέφρασα και πάλι την επιθυμία να αναλάβω την ομοσπονδία, αυτό που έγινε ήταν φοβερό, όμως τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Γνωρίζω τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε και θα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προετοιμασμένοι". 

Στο πάνελ της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος του ΓΑΣ Ιλισός, Γιάννης Ζουμπούλης, ο οποίος διηύθυνε την συζήτηση, ο πρόεδρος του πρωταθλητή συλλόγου της χώρας, Γιώργος Γιατρουδάκης, ο Κυριάκος Χονδροκούκης, ο Αλέξανδρος Τερζιάν, ο Μιχάλης Αναγνώστου και ο Νίκος Τσώνης.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply