ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Θριαμβος του Λεβαδειακου 1-0 τον ΠΑΣ Γιαννινα στους Ζωσιμαδες !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για λεβαδειακος 2015
Νίκη που τον απομάκρυνε αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας πέτυχε ο Λεβαδειακός, επικρατώντας με 1-0 στους «Ζωσιμάδες» επί του ΠΑΣ Γιάννενα και έπιασε στην 7η θέση της βαθμολογίας τον Πλατανιά. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μίνγκας στο 67.
Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί, έλεγξαν το ματς στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Ένα δυνατό σουτ του Ακόστα έξω από την περιοχή (14΄) έφυγε άουτ, ενώ ο Τσιντώτας έσωσε την εστία του σε δύο περιπτώσεις, στο 20΄ και στο 33΄, σε ισάριθμα σουτ του Μανιά. Το μόνο που είχε να αντιτάξει ο Λεβαδειακός σε αυτό το διάστημα ήταν ένα σουτ του Ντομοβτσίσκι (28΄), που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Βελλίδης.
Ο ΠΑΣ συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο β΄ μέρος, χωρίς όμως να γίνει απειλητικός. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σε μία από τις λιγοστές αντεπιθέσεις τους να ανοίξουν το σκορ με τον Μίνγκα στο 67΄, μετά από ασθενή απόκρουση του Βελλίδη σε σουτ του Μάντζιου. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, όμως στο 71΄ και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Λεβαδειακού, το γύρισμα του Σαπαλίδη κόντραρε στα σώματα των αμυνομένων, με τον Τσιντώτα να είναι εξουδετερωμένος. Δύο λεπτά αργότερα ο Μάντζιος έχασε μοναδική ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη της ομάδας του, καθώς αστόχησε απέναντι από τον Βελλίδη, αλλά οι Βοιωτοί δεν το πλήρωσαν, καθώς ο Μανιάς σπατάλησε τη σπουδαιότερη ευκαιρία της ομάδας του στο 87΄, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ ενώ ήταν αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι.
Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Κίτρινες: Λίλα, Καρανίκας, Φερφελής – Ντομοβτσίσκι, Νικολάου, Μάντζιος, Μίνγκας, Καψάσκης
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Γιάκος (57΄ Λίλα), Μανιάς, Μπέριος, Ακόστα (81΄ Φερφελής), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς (71΄ Σαπαλίδης), Καρανίκας
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Νικολάου, Μανωλάς, Μαχαίρας (76΄ Μάγκας), Ουόν, Γιακουμάκης, Τριποτσέρης, Ντομοβτσίσκι (78΄ Καψάσκης), Μάντιος, Μίνγκας (90΄+ Τόπι)
πηγη ... ΕΡΤ

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply