Η λίστα ιστολογίων μου

17 Ιουλίου 2015

Aσπιδα Προστασιας για τις Πυρκαγιες τα Μελη του Συλλογου Δρομεων Υγειας και Μαραθωνοδρομων Θηβας

Αποτέλεσμα εικόνας για σδυμ θηβας

o Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας ενημερώνει όλα τα μέλη-αθλητές του συλλόγου για την έκδοση χάρτη υψηλής επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς το τριήμερο (17-18-19 Ιουλίου) από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και την Πυροσβεστική λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και του αέρα.

Για το λόγο αυτό καλεί όλους τους δρομείς σε προληπτική οργάνωση και ετοιμότητα
με την επιλογή προπονήσεων στο δάσος του Μοσχοποδίου,ώστε να αποτελέσουν ασπίδα προστασίας και αποτροπής έναρξης δασικών πυρκαγιών.Προτείνεται επίσης ο συντονισμός,κατόπιν συνεννόησης, μικρών προπονητικών ομάδων, που θα καλύπτουν όλο και μεγαλύτερο φάσμα του 24ώρου με στόχο την αποφυγή θλιβερών γεγονότων όπως η πυρκαγιά του 2010.


Αποτέλεσμα εικόνας για σδυμ θηβας

Σίγουρος για την ευαισθητοποίηση των δρομέων και με επίγνωση πως το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται τόσο με την πρόληψη όσο και με την έγκαιρη επέμβαση,ο Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας υπενθυμίζει πως σε περίπτωση πυρκαγιάς αντιδρούμε άμεσα καλώντας την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο τηλ 199. 


Το Δ.Σ του Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κληρωση Κυπελλου Ελλαδος 2018-19 Δευτερα 13 Αυγουστου

Την Δευτέρα 13 Αυγούστου στα Γραφεια της Ελληνικης Ποδοσφαιρικης Ομοσπονδιας θα πραγματοποιηθει η Κληρωση του Κυπελλου Ελλαδος  για την ...