ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Nα Καταργηθει η Αναδιαρθρωση προτεινε η Football League με δυο ομιλους και την Νεα Χρονια !

Αποτέλεσμα εικόνας για football league

Tην παραμονή όλων των ομάδων που μετείχαν στα πλέι άουτ επιδιώκει η Football League σύμφωνα με όσα προέκυψαν από το Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι.Συγκεκριμένα, η Επισκοπή πρότεινε και η πρότασή της έγινε αποδεκτή από το συμβούλιο
για να μην οδηγηθούν στη Γ' Εθνική οι 4οι, 5οι και 6οι των πλέι άουτ
 δηλαδή  Ερμιονίδα, Ηρακλής Ψαχνών, Επισκοπή από το νότο
 και οι Τύρναβος, Αιγινιακός, Πιερικός από τον βορρά. Παράλληλα, να προβιβαστούν χωρίς μπαράζ 
οι δευτεραθλητές της Γ' Εθνικής (Άρης, ΑΕ Καραϊσκάκης, Κηφισιά, Παναργειακός).
Και όσες ομάδες συμμετέχουν να πάρουν μέρος σε ένα πρωτάθλημα δύο ομίλων προκειμένου έτσι να μειωθούν και τα έξοδα μετακινήσεων. Ο κάθε όμιλος, δηλαδή, θα έχει από 12 έως 14 ομάδες.
Εννοείται ότι με την πρόταση αυτή η περίφημη αναδιάρθρωση πάει... περίπατο και πλέον η ΕΠΟ θα κληθεί να αποφασίσει πώς θα διαμορφωθεί ο χάρτης της νέας σεζόν στη Football League.
Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε από την πλευρά της ότι εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός. Επόμενο ΔΣ στο οποίο θα επικυρωθούν οι βαθμολογίες των πλέι οφ και πλέι άουτ ορίστηκε να γίνει την Παρασκευή (03/07, 13:30).
«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Διοικητικό  Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. ενέκρινε ομόφωνα τον Οικονομικό και Διοικητικό Απολογισμό». Την Παρασκευή (03/07) θα γίνει και η Ετήσια ΓΣ της διοργανώτριας:

Πραγματοποιείται την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015 και ώρα 13.30΄η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1.- Διοικητικός Απολογισμός περιόδου 2014-2015
2.- Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2014-2015
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου την 4η Ιουλίου 2015 και ώρα 13.30΄, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια Θέματα Ημερήσιας Διάταξης, οπότε και θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών (άρθρο 9, παρ. 3 του Καταστατικού της Ένωσης).
Συνεδριάζει την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015 και ώρα 13:00, το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1.- Επικύρωση βαθμολογίας Β΄ Εθνικής Κατηγορίας
2.- Διάφορα Θέματα».

Πηγη .... Football League

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply