ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Eλυσε την Συνεργασια του με ΑΟ Θηβα ο Τακης Πλατης


Το πρωί συναντήθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ ΘΗΒΑ Θανάσης Βυλλιώτης με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Τάκη Πλατή και λύσανε μέσα σε αδελφικό κλίμα την συνεργασία τους.

Η λακωνική δήλωση του πρώην προέδρου ήταν ότι αν συνέχιζα πάλι ο Πλατής θα ήταν προπονητής!

Ο Τάκης Πλατής δήλωσε ότι ευχαριστεί όλο το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ για την άψογη συνεργασία  που είχαν αυτούς τους 18 μήνες, τους βοηθούς του Δημήτρη Μπούτσικο, Κωνσταντίνο Ρωμανό και Παντελή Μεαγαρίτη. Ευχαριστεί όλους τους φροντιστές της ομάδας που φρόντιζαν το γήπεδο τα ρούχα των παιχτών και που ήταν πάντα στο πλευρό του. Ευχαριστεί όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκε όλο το διάστημα που ήταν στο πάγκο της ομάδας αφού όλοι μαζί κατάφεραν πολλά.

Ευχαριστεί ένα παντοτινό αδερφικό φίλο του που με δική του πρωτοβουλία ήρθε, πρόκειται για τον γενικό αρχηγό Θανάση Καραμάνο. Τους υπευθύνους του γραφείου τύπου του ΑΟ ΘΗΒΑ και όλους τους δημοσιογράφους που ήταν στο πλευρό του όλο αυτό το μακρύ διάστημα.

Δηλώνει ότι μένει μια πικρία ότι η ομάδα δεν πέτυχε τον μεγάλο της στόχο που ήταν η άνοδος στην Γ΄ Εθνική αλλά ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο που στήριξε αυτήν προσπάθεια και ξαναήρθε στο γήπεδο. Τέλος δηλώνει ότι η Θήβα σύντομα θα βρεθεί εκεί που της αξίζει και ότι ο γίγαντας έχει ξυπνήσει πλέον.

Για την οικογένεια Βυλλιώτη δηλώνει ότι είναι η πρώτη φορά που γνώρισε τέτοιους ανθρώπους που δεν του χάλασαν χατίρι ποτέ και ότι είναι ευγνώμον που ο Θεός τον αξίωσε να συνεργαστεί με την οικογένεια Βυλλιώτη. Τέλος  δηλώνει ότι ανάμεσα σε αυτόν και στην οικογένεια υπάρχει αδελφική αγάπη και ότι ο πάντα θα τους έχει μέσα στην καρδιά του.

Ήρθα σαν φίλος της ομάδας και φεύγω οπαδός

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply