ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Ολα για τον ΑΡΗ και οι Υπολοιποι να πανε για να ! Μπανιο ....Για τις Κενες Θεσεις στους Ομιλους της Γ' Εθνικης δεν μιλησε ουδεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Ε.Π.Ο






Στη Β’ Εθνική θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Άρης!
 Η πληροφορία του a-sports.gr είναι απόλυτα ασφαλής και μέσα από την Ομοσπονδία. Και αυτό καθώς πλέον υπάρχει ένα ακλόνητο δεδομένο από την πλευρά της ΕΠΟ. Εφόσον υπάρξουν κενά ως προς τη συμπλήρωση των 20 ομάδων στη Β’ Εθνική, αυτά θα καλυφθούν πρωτίστως από τις δευτεραθλήτριες της τρίτης κατηγορίας, ενώ το αν χρειαστεί να γίνουν μπαράζ θα εξαρτηθεί από τα κενά.
Αυτή η θέση της Ομοσπονδίας είχε διαφανεί στις 10 Ιουνίου, όταν υπήρξε και η ανατροπή των έως τότε δεδομένων και επαναβεβαιώθηκε την Πέμπτη (25/6).
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο προβιβασμός του Άρη «κλείδωσε» από πλευράς ΕΠΟ. Έτσι, όλο το βάρος πλέον πέφτει στην Ένωση Β’ Εθνικής, η οποία καλείται να καλύψει τα κενά από τη μικρότερη κατηγορία.
Βέβαια, στη διοργανώτρια υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που δεν θέλουν τους Θεσσαλονικείς γιατί τους φοβούνται ως μια ανταγωνιστική ομάδα στην υπόθεση ανόδου στη Σούπερ Λίγκα, αλλά θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο αυτές οι αντιδράσεις να συνεχιστούν για πολύ ακόμα…
Έτσι, έστω και αν υπάρξει καθυστέρηση, το αργότερο μέχρι τα μέσα Ιουλίου η παρουσία του Άρη στη Β’ Εθνική της νέας περιόδου αναμένεται να επισημοποιηθεί.
Όσο για τους τέταρτους των πλέι άουτ και το ενδεχόμενο παραμονής τους στη Β’ Εθνική, η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμα… Στην προκειμένη περίπτωση η διοργανώτρια επιθυμεί να τους κρατήσει στην κατηγορία, αλλά χρειάζεται και το «ναι» της ΕΠΟ, το οποίο ακόμα δεν υπάρχει.
Τέλος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, η πρόταση να μείνουν όλες οι ομάδες των πλέι άουτ της Β’ Εθνικής και να ανέβουν όλες οι δεύτερες από τη Γ’ Εθνική που έριξε στο τραπέζι η Επισκοπή πήγε... άκλαυτη, αφού δεν συζητήθηκε καν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την Πέμπτη (25/6). Απλά ο Σπύρος Καλογιάννης ενημέρωσε και άκουσε την ατάκα: «Καλά, μήπως θα ήθελαν να ανέβουν κατευθείαν στη Σούπερ Λίγκα…».
a-sports .gr 
 Δημητρης Δημητριου

Αποτέλεσμα εικόνας για τζανοπουλος μιχαλης
και καλα ο Αρης Θεσσαλονικης στην Β' Εθνικη
μονο ο Αρης ειναι Δευτεραθλητης
 Κηφησια , Παναργειακος , ΑΕ Καραισκακης 
δεν εχουν ψυχη !!!
και οι κενες θεσεις στους ομιλους της Γ' Εθνικης κουβεντα καμια προταση 
στην Γενικη Συνελευση της Ε.Π.Ο
η Βοιωτια απο ποιον θα εκπροσωπειται ???
οταν αλλοι Νομοι με Λιγοτερες ομαδες στα Πρωταθληματα εχουν δυο Εκπροσωπους ?
Αλλα για να καθυσηχασει τους θορυβους προλαβε ο Προεδρος της Επιτροπης 
Μιχαλης Τζανοπουλος και ειπε οτι την Επομενη χρονια 
θα Ανεβουν δυο ομαδες απο τα Μπαραζ !!!

                                                Thiva Spor 


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply