ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » ο ΑΟ Θηβα Εκανε το Χρεος του στο Καρπενησι 2-1 την Ανοδο για την Γ' Εθνικη πηρε ο ΑΟ Χαλκις που Νικησε την ΑΕ Μαλεσινας 2-0



ο ΑΟ Θήβα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ έκανε το χρέος του στο Καρπενήσι 
επικρατώντας του Αιόλου με 2-1. 
Νίκη χωρίς αντίκρυσμα όμως μετά τη νίκη της Χαλκίδας  2-0 επί της Μαλεσίνας. 
ο Αίολος Καρπενησιου  με τις εμφανίσεις του στα μπαράζ ανόδου έδειξε πως δεν ήταν
 "ο σάκος του μποξ" στον όμιλο. 
Μπορεί να μάζεψε μόνο ένα βαθμό αλλά ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στα εντός έδρας παιχνίδια του αλλά και στο εκτός έδρας με τη Μαλεσίνα.

Στο 4' ο Περιάλης για τη Θήβα έκανε το σουτ με το Μακρή να αποκρούει.

Στο 15' ο Τσατσαρώνης για τη Θήβα έπιασε την κοντινή κεφαλιά με το Μακρή να μπλοκάρει.

Στο 17' σουτ του Βεζιρτζόγλου, απέκρουσε σε κόρνερ ο Μακρής.

Στο 21' ο Κουρλός για τον Αίολο εκτέλεσε το φάουλ, ο Ηλιάδης έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 26' ο Παπαχαραλάμπους εκτέλεσε το φάουλ για τη Θήβα, ο Βυλλιώτης έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 30' ο Περιάλης έκανε το σουτ για τη Θήβα με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 33' νέο σουτ του Περιάλη για τη Θήβα, η μπάλα άουτ.

Αίολος-Θήβα 1-0 με γκολ του Νικολάου στο 41'.

Στο 45' ο Ηλιάδης έκανε το γύρισμα προς τα πίσω με τον τερματοφύλακά του το Μακρή να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο 49' ο Κουρλός εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με το Φαλαγγίτη να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 58' ο Κατσογιάννης έκανε το σουτ για τη Θήβα με το Μακρή να αποκρούει.

Αίολος-Θήβα 1-1 με γκολ του Βεζιρτζόγλου στο 63'.

Αίολος-Θήβα 1-2 με κεφαλιά του Ανυφαντή στο 69'.

Στο 80' ο Κατσογιάννης έκανε το σουτ με το Μακρή να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 87' ο Κουρλός εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια θέση με το Μακρή να αποκρούει σε κόρνερ.

ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ (Γιάννης Φλωράκης)Μακρής, Φούκας, Ράικος, Ηλιάδης, Θ. Αζακάς, Τριανταφυλλόπουλος, Τόσκα (55’ Καββαδίας), Ράμμος, Ζαραβέλης, Κουρλός, Νικολάου.


ΘΗΒΑ (Τάκης Πλατής): Φαλαγγίτης, Έλεζι (85’ Παναούλης), Τσατσαρώνης, Παπαχαραλάμπους, Ταυταρίδης, Καραμπετιάν, Γ. Περιάλης (90’ Σκουρτανιώτης), Κατσογιάννης, Βυλλιώτης (53’ Ανυφαντής), Βεζιρτζόγλου, Κουτσοδήμος.


Δηλώσεις Προπονητών

Γιάννης Φλωράκης (Αίολος): «Έχω 2.5 μήνες στην ομάδα και δεν είχα από την αρχή τον πρώτο λόγο για να φτιάξω αυτή την ομάδα. Παρόλα αυτά μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ευχαριστημένος από αυτά τα παιδιά και από το υπάρχον υλικό και από την προσπάθεια την οποία καταβάλλανε. Το ίδιο ισχύει και για την διοίκηση, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για αυτούς, αναγκαστήκαν και τρέξανε τελευταία στιγμή, έτσι ώστε να καταφέρουμε τελευταία στιγμή να κατέβουμε σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που καταβάλλανε. Τα περισσότερα παιδιά δεν είχαν εμπειρίες από τέτοια παιχνίδια, ούτε από Δ΄ Εθνική παρά μόνοι ορισμένοι παίκτες. Νομίζω μόνο θετικά πράγματα έχουν αποκομίσει από αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Νομίζω ότι υπολειπόμαστε ακόμη έτσι ώστε να φτάσουμε και να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Είναι κρίμα για το Καρπενήσι και την Ευρυτανία γενικότερα να μην μπορεί να είναι ανταγωνιστική στις υπόλοιπες ομάδες. Δεν λέω να διεκδικήσει, αλλά να είναι ανταγωνιστική. Η διεκδίκηση θα έρθει σιγά-σιγά, πρώτα γίνεσαι ανταγωνιστικός και μετά διεκδικείς.»
Σε ερώτηση σχετικά με την αγωνιστική παρουσία της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο δήλωσε«Εμείς παίζαμε με κλειστή άμυνα. Καταφέρναμε και μπλοκάραμε τους αντιπάλους στο πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλευόμασταν τις αντεπιθέσεις και βάζαμε κάποια γκολ. Από εκεί και πέρα μετά το 60΄, το 65΄, το 70΄ έρχονταν η κούραση, δυστυχώς δεν είχαμε την ποσότητα και την ποιότητα την οποία χρειαζόμασταν έτσι ώστε να μπορέσω να φρεσκάρω την ομάδα και να καταφέρει να κρατήσει το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό ότι αυτοί οι λίγοι ποδοσφαιριστές καταφέρανε και προηγούνταν απέναντι σε ομάδες που είχαν μεγαλύτερο μπάτζετ, καλύτερους παίκτες και πιο έμπειρους και μόνο συγχαρητήρια τους αξίζουν. Ξέρουμε το τι φταίει, το είδαμε, είναι η πρώτη φορά και πιστεύω ότι του χρόνου η διοίκηση θα οργανωθεί και θα πάμε ακόμη καλύτερα.»          

Τάκης Πλατής (Θήβα): «Υπήρχαν στιγμές στα μπαράζ, που η τύχη μας γύρισε λίγο την πλάτη. Υπήρχαν στιγμές, οι οποίες δεν πρέπει να τις ονομάσω εγώ θα πρέπει να τις ονομάσουν άλλοι. Όλοι καταλαβαίνετε τι εννοώ. Μια ομάδα ερασιτεχνική δεν μπορεί να παίζει τα μισά παιχνίδια και ιδιαίτερα με τις δυνατές ομάδες με 10 παίκτες, σε κάθε παιχνίδι να τις ακυρώνουν από ένα γκολ και μιλάμε για ερασιτεχνικές ομάδες. Παρόλα αυτά εγώ το ίδιο θα έλεγα εάν η Θήβα ήταν πρωταθλήτρια, να συνέβαινε κάτι μαγικό να ανέβουν και οι 3 ομάδες. Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην Χαλκίδα πανάξια είναι εκεί, γιατί πιστεύω και οι 3 ομάδες καταφέρανε να μαζέψουν πάρα  πολύ κόσμο στο γήπεδο και να είναι να πολύ κόσμιοι μεταξύ τους, να μην υπάρχει ούτε μια αντεκδίκηση. Αυτό μόνο μπορούν να το κάνουν μεγάλες ομάδες, όπως είναι η Χαλκίδα, η Θήβα, οι μεγάλες πόλεις και μας έδειξε και ότι και η Μαλεσίνα είναι μια ομάδα πολύ περήφανη και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Τώρα ο Αίολος ήταν μια καλή ομάδα. αλλά με μικρό ρόστερ και για αυτό ίσως δεν άντεξε σε αυτή την διαδικασία. Σε μας τα τελευταία 3 παιχνίδια αυτής της διαδικασίας, τα παίζαμε με το μισό ρόστερ, ήταν πολύ δύσκολο, τα παιδιά έχουν κουραστεί. Εγώ πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια, σε όλα τα δικά μου παιδιά, στην διοίκηση μου. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Βυλλιώτη, η οποία με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία. Για εμάς θέλω να υπάρχει η επομένη μέρα.»


Πηγή : Εvrytania Sports

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply