ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » την Τεταρτη 10 Ιουνιου θα δωσει Απαντηση η Ε.Π.Ο για τις κενες θεσεις σε Football League και Γ' Εθνικη !!!


Ο Γιώργος Μποροβήλος, πρόεδρος της Super League, από την πλευρά του εξέφρασε διαφορετική άποψη στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis, λέγοντας: «Η προσπάθεια που γίνεται είναι να διεξαχθεί η Football League 2015-16 όχι με 18 ομάδες, αλλά αν είναι δυνατόν και με 16 ομάδες όπως η Σούπερ Λιγκ! Εχω ακούσει κάποια σενάρια ότι ομάδες όπως ο ΟΦΗ και η Νίκη Βόλου, όπως όλα δείχνουν, θα δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής στη Football League, θα αφαιρεθούν από τις 20 ομάδες. Θα μας πει η νομική υπηρεσία προκειμένου να μην παρεκκλίνουμε από αυτό που είναι νομικά δίκαιο.
Τα δύο πρωταθλήματα είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Κατά την προσωπική μου άποψη δεν μπορεί η Football League να διεξάγεται με δύο ομίλους έχοντας 30 ή 40 ομάδες. Ενα τέτοιο πρωτάθλημα γεννά παθογένειες. Ενα πρωτάθλημα με 16 ομάδες σε πρώτη φάση θα μπορούσε να κινηθεί σε σωστά πλαίσια».
Στον Αρη συνεχίζουν τις επαφές με την ΕΠΟ (χθες έστειλε νέα επιστολή στην Ομοσπονδία) αλλά και τη Football League, ενώ ο χρηματοδότης των «κιτρίνων», Αλεξ Κάλας, είναι πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα αν αυτό χρειαστεί.
«Δεν γράφει τίποτα η προκήρυξη»
Το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Γιώργος Βούρβαχης, έδωσε τη δική του εκδοχή αναφορικά με το αίτημα του Αρη για τη διεξαγωγή αγώνων μπαράζ: «Δεν λέει τίποτα η αποχώρηση της Νίκης Βόλου και του ΟΦΗ. Ακόμη κι αν δεν συμπληρωθούν οι προβλεπόμενες 20 ομάδες και είναι 18, θα πρέπει το πρωτάθλημα να γίνει με 18. Πάντοτε σε ανάλογες περιπτώσεις εμείς είτε στη Δ' Εθνική είτε στα τοπικά πρωταθλήματα λέγαμε ότι σε περίπτωση ύπαρξης κενών θα αποφασίσει το ΔΣ, προχωρώντας στην κάλυψη των θέσεων από τις παρακάτω κατηγορίες, όμως το γράφαμε στις προκηρύξεις μας. Στην προκειμένη περίπτωση από ό,τι γνωρίζω δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε.
Απαντηση στις πιεσεις που δεχεται η Ε.Π.Ο για να καλυφθουν οι κενες θεσεις 
σε Football League και Γ' Εθνικη θα δωσουν στο ερχομενο Συμβουλιο την Τεταρτη 10 Ιουνιου

την Κυριακη 14 Ιουνιου θα διεξαχθει ο Αγωνας Μπαραζ ΑΟ Κυπαρισσια - ΑΟ Σπαρτη
για την Ανοδο στην Γ' Εθνικη

                                sentragoal .gr

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply