ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Νεες Ελπιδες για Παραμονη του Λεβαδειακου στην Super League Ασκηθηκε Νεα Εφεση στην Βεροια


Ανατροπή στα δεδομένα της υπόθεσης της Βέροιας, σχετικά με την υπόθεση του αγώνα με τον με τον Ολυμπιακό φέρνει η παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα. Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής Παναγιώτης Καρράς - και όχι ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος που είναι εκτός Αθηνών- άσκησε έφεση και φέρνει την «Βασίλισσα του Βορρά» ξανά στο... εδώλιο.
Αποτέλεσμα εικόνας για levadiakos gate 1
Αρχικά η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, είχε απαλλάξει την Βέροια από τις κατηγορίες για δωροδοκία και αλλοίωση αποτελέσματος για τον αγώνα του Καραϊσκάκη το 2013 με τον Ολυμπιακό (3-0), λόγω αμφιβολιών. Για τον ίδιο λόγο είχαν απαλλαγεί ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Αρβανιτίδης και ο πρώην γενικός αρχηγός Γιώργος Λαναρής, που σύμφωνα με τις καταθέσεις Καλαϊτζίδη και Γεωργέα, είχε ζητήσει από τους παίκτες στο ημίχρονο να χάσουν με 3-0.
Πλέον η υπόθεση θα επανεξεταστεί, πράγμα που σημαίνει πως η παραμονή της Βέροιας στην Σούπερ Λίγκα, είναι σε εκκρεμότητα, με την κατάθεση του Αλέξανδρου Καλογέρη, που επιβεβαίωσε εν μέρη τους Γεωργέα και Καλαϊτζίδη, να παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.

πηγη .. Goal Post

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply