ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » ΧΑΡΜΑ ΙΔΕΣΘΑΙ Ο ΑΟ ΘΗΒΑ 4-0 ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ



Ο ΑΟ Θήβα με πρώτο παίκτη τον Δημήτρη Βεζιρτζόγλου που σημείωσε δύο γκόλ χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι μετά απο εξαιρετική εμφάνιση σημείωσε την πρώτη της νίκη στα μπαράζ στην 3η αγωνιστική επι του Αίολου Καρπενησίου με 4-0 και είναι ζωντανή στην υπόθεση ανόδου. Οι παίκτες του Τάκη Πλατή κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και επικράτησαν δίκαια. Ενώ ευχαρίστησαν και τους φιλάθλους τους που στο τέλος τους χειροκρότησαν. Τώρα αυτό που προέχει είναι το μάτς της Τετάρτης στο γήπεδό τους στο ντέρμπι με την Χαλκίδα(πρώτο μάτς 1-1) που θα σημάνει πολλά. 

  ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ:  
 7΄: Ο Κουτσοδήμος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Βυλλιώτης πήρε την κεφαλιά που πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Μακρή. 
12΄: Ο Βυλλιώτης σέντραρε από δεξιά και ο Περιάλης πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο πορτιέρο του Αίολου απέκρουσε όμορφα στην δεξιά του γωνία. 
14΄: Χτύπημα φάουλ του Βεζιρτζόγλου από καλή θέση πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των Ευρυτάνων.
 28΄: Ψηλοκρεμαστό σουτ του Κουτσοδήμου εκτός περιοχής πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Αίολου.
 36΄: ΓΚΟΛΛΛΛΛ Ο Κουτσοδήμος σούταρε εκτός περιοχής, ο Μακρής απέκρουσε στην δεξιά του γωνία, ο Βυλλιώτης έκανε σουτ που βρήκε σε αμυντικό με την μπάλα να καταλήγει στομ Βερζιτζόγλου, που από ύψος του πέναλτι με γυριστό σουτ στην αριστερή γωνία του Αίολου πέτυχε το 1-0. 
41΄: Ο Γκαράνης τροφοδότησε μέσα στην περιοχή και δεξιά τον Βεζιρτζόγλου, όπου αυτός από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ από τα γκολπόστ των φιλοξενούμενων. 
42΄: ΓΚΟΛΛΛΛΛ Ο Περιάλης σέντραρε από αριστερά και ο Βεζιρτζόγλου στο δεύτερο δοκάρι από κοντά με χαμηλό σουτ στην δεξιά γωνία του Αίολου έκανε το 2-0.
 43΄: Ο Τσατσαρώνης σέντραρε από αριστερά και ο Βεζιρτζόγλου σούταρε από κοντά με τον Μακρή να αποκρούει σωτήρια. 
48΄: Σουτ του Κουτσοδήμου από πλάγια δεξιά απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Μακρής.
 50΄: ΓΚΟΛΛΛΛΛ Ο Τσατσαρώνης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Βιλλιώτης στο δεύτερο δοκάρι εκ επαφής με κεφαλιά στην δεξιά γωνία του Αίολου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
53΄: Μακρινό σουτ του Κουρλού πέρασε πάνω από την εστία του Φαλαγγίτη.
64΄: Σουτ του Βυλλιώτη μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας του Αίολου. 73΄: Εκτέλεση φάουλ του Τσατσαρώνη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Μακρής.
 77΄: Ο Κουτσοδήμος έκανε την κάθετη μπαλιά για τον Μπινιάκο, αυτός πέρασε και τον Μακρή πλάσαρε σε κενή εστία, όμως ο Ζαραβέλης αποσόβησε αποκρούοντας σε κόρνερ προ της γραμμής του τέρματος. 
80΄: ΓΚΟΛΛΛΛΛ Ο Κουτσοδήμος σέντραρε από δεξιά και ο Μπινιάκος από τα όρια της μικρής περιοχής με πλασέ στην αριστερή γωνία του Μακρή έκανε το τελικό 4-0. 
84΄: ΑΠΟΒΟΛΗ Ο Μπινιάκος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Ο παίκτης της Θήβας έκανε δυνατό μαρκάρισμα πάνω στο Τόλη Φούκα. 

Διαιτητής: Σπύρος Σταθόπουλος (ΣΔΠ Δυτικής Αττικής)
 Βοηθοί: Βασίλης Λάμπρου (ΣΔΠ Ανατολικής Αττικής), Πολυχρόνης Πολυχρονιάδης(ΣΔΠ Ανατολικής Αττικής).

AO ΘΗΒΑ (Τάκης Πλατής): Φαλαγγίτης, Ελέζι, Τσατσαρώνης(73΄ Παναούλης), Παπαχαραλάμπους, Όλντασι, Καραμπετιάν, Βυλλιώτης, Γκαράνης, Περιάλης(64΄ Κατσόγιαννης), Βεζιρτζόγλου(53΄ Μπινιάκος), Κουτσοδήμος 

ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ(Γιάννης Φλωράκης): Μακρής, Φούκας, Τόσκα, Ζαραβέλης, Αζακάς Θ.(80΄ Σιταράς), Αζακάς π., Γούλας(71΄ Χαλκίδης), Ράμμος, Τζιόλας(46΄ Ράικος Γ.), Κουρλός, Νικολάου     

  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: 
  ΤΑΚΗΣ ΠΛΑΤΗΣ(Θήβα): «Κάναμε την πρώτη μας νίκη στην διοργάνωση, κάνοντας και μια καλή εμφάνιση. Εμείς μετά το προηγούμενο παιχνίδι είχαμε πει ότι έχουμε μπροστά μας άλλα 4 παιχνίδια και τώρα συνεχίζουμε να λέμε το ίδιο, θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα βλέπουμε το κάθε αποτέλεσμα και από εκεί θα κρίνουμε πως θα πηγαίνουμε στρατηγικά και τακτικά. Είμαστε ακόμα στο μισό αυτής της διοργάνωσης, έχουμε ακόμα 3 αγωνιστικές, οι οποίες είναι σημαντικές. Για αυτό θα κριθούνε στο πόσο καλά θα είναι προετοιμασμένες και οι ομάδες αλλά και στο πόσο πολύ θα θέλουν τα αποτέλεσμα. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο κέρδος για την ομάδας μας είναι ο κόσμος μας, άλλη μια φορά ήταν στο γήπεδο μετά από μια ήττα, έχοντας κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στο παρελθόν. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, ευχαριστώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται εδώ όχι μόνο από την Θήβα, αλλά και από τις γύρω περιοχής. Πρώτη φορά βλέπουμε να θέλουνε όλοι μαζί η Θήβα να κάνει το άλμα και πάει παραπάνω. Θέλω να τους ευχαριστήσω και να κάνουμε αυτό που όλοι εμείς θέλουμε και να παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική.»

 ΓΙΑΝΝΝΗΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ (Αίολος): «Καταρχήν ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, δεν παρουσιαστήκαμε καλοί. Ήμουνα σίγουρος ότι σε κάποιο παιχνίδι θα μας έβγαινε η κούραση, είχαμε και κάποιες απώλειες και δυστυχώς δεν είχαμε την πολυτέλεια να τις αναπληρώσουμε. Δώσαμε χρόνο και σε κάποια παιδιά, ώστε να πάρουν συμμετοχές και να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται. Δεν εξελίχτηκε για μας καλά το παιχνίδι, η ομάδα της Θήβας παρουσιάστηκε αρκετά δυνατή. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε περισσότερα πράγματα από αυτό το παιχνίδι. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, ξεκουράστηκαν κάποιοι παίκτες, θα επιστρέψουν και οι τιμωρημένοι και πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Θήβας και να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της για την φιλοξενία τους, θα ανταποδώσουμε και τους εύχομαι καλή συνέχεια.»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ......... ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΑΝΕΣΤΗΣ


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply