ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » ο Νεστος Χρυσουπολης 2-0 την Θυελλα Ραφηνας Κυπελλουχος Ερασιτεχνων Ελλαδος 2015

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Το σήκωσε ο Νέστος Χρυσούπολης! (photos) | onsports.gr

Κυπελλούχος Ερασιτεχνών Ελλάδας στέφθηκε ο Νέστος Χρυσούπολης
 ο οποίος επικράτησε 2-0 στον τελικό της Θύελλας Ραφήνας
στο δημοτικό στάδιο Καρδίτσας.
Περίπου 200 φίλοι της καβαλιώτικης ομάδας, που έκαναν 500 χιλιόμετρα για να παρακολουθήσουν το σπουδαίο τελικό χειροκρότησαν τους παίκτες του Νίκου Καραμπετάκη.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο για το Νέστο καθώς προηγήθηκε μόλις στο 10ο δευτερόλεπτο με προβολή του Μαχαιρούδη! Το ημίχρονο κύλησε χωρίς μεγάλες φάσεις αλλά πολλές μονομαχίες στο κέντρο. Το δεύτερο 45λεπτο ήταν καλύτερο με το Νέστο να ανεβάζει ρυθμό στο τελευταίο 20λεπτο, να χάνει ευκαιρίες και να πετυχαίνει ένα ακόμη γκολ στο 92ο λεπτό με τον Κούτεφ.
Στην απονομή πήγαν μαζί ο Κώστας Μανούκος και ο Αντώνης Μαχαιρούδης και την «κούπα» τους έδωσε ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης.
Στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου Καρδίτσας βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Μπάμπης Ευσταθιάδης, ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιώργος Σουφλέρης, ο αντιπρόεδρος Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Γιάννης Βαμβακάς και ο πρόεδρος των πρωταθλημάτων υποδομής Αντώνης Αντωνίου. Ο δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, ταξίδεψε μαζί με δημοτικούς συμβούλιου στη Καρδίτσα και συνεχάρη τους παίκτες και παράγοντες του Νέστου.
Το μόνο αρνητικό στον τελικό ήταν η υψηλή θερμοκρασία (34 βαθμούς υπό σκιά) που δυσχέραινε την προσπάθεια των παικτών. Ενδεικτικό ήταν ότι δόθηκε και τάιμ άουτ στο 31ο λεπτό του τελικού.
Θύελλα Ραφήνας (Πέτρος Τσιγκούλης): Πάντος, Μανουσάκης (56’ Δημοσπύρος), Τσέλιος (63’ Προδρόμου), Τασόπουλος, Σερέτης (56’ Μουλάκης), Ντούνης, Αράπης, Ντοσκας, Καζαντζής, Κατσούγκρης Αθανασόπουλος
Νέστος Χρυσούπολης (Νίκος Καραμπετάκης): Καραβελίδης, Στέρεφ, Μπουλγουράς, Σιαματάς, Παυλακάκης, Παπαδάτος (85’ Μανούκος) Χασάνογλου (60’ Δεσύλλας), Γκατζολάρι, Μαχαιρούδης, Κούτεφ, Ζγκούρι (70’ Γαμβρέλης)
πηγη .... onsports

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply