20 Μαΐου 2015

Πραγματοποιηθηκε με Επιτυχια η 1η Οικογενειακη Προπονηση του Α.Σ Αρης Θηβας


  
  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Θήβα η “1η Οικογενειακή Προπόνηση”, που διοργάνωσε ο “Άρης” Θήβας για τους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους. Συγκεκριμένα το Σάββατο 16 και τη Κυριακή 17 Μαΐου 2015, τα τμήματα “Προ-Μίνι” αγοριών και κοριτσιών (γεν. ‘04, ‘05 & ‘06 ) και τα τμήματα “Junior” αγοριών και κοριτσιών (γεν. ‘07, ‘08, ‘09 & ’10), είχαν την ευκαιρία για πρώτη φορά να προπονηθούν με τους γονείς τους στις δεξιότητες της καλαθοσφαίρισης, σε μια προσπάθεια του Συλλόγου να περάσουν τα παιδιά μια εποικοδομητική ώρα παρέα με το μπαμπά και τη μαμά τους.
    Η ανταπόκριση των γονέων στο κάλεσμα του Συλλόγου σε αυτή την πρωτότυπη κίνηση, ήταν άμεση, μαζική και γεμάτη ενθουσιασμό. Τόσο οι μικροί αθλητές, όσο και οι “μεγάλοι” ευχαριστήθηκαν την προπόνηση, λέγοντας πολλά μπράβο ο ένας στον άλλον για την προσπάθεια στις ασκήσεις και με πολλά “πειράγματα” κυρίως από την πλευρά των μικρών αθλητών προς τους γονείς τους, οι οποίοι πολλές φορές δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των νεαρών αθλητών, λόγω αγυμνασίας και απειρίας…
    Στο τέλος προπονητές, γονείς και παιδιά συμφώνησαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους για το επόμενο έτος, αφού αυτή η ξεχωριστή προπόνηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

44ος Τελικος Κυπελλου Βοιωτιας ΠΑΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ - ΑΟ ΘΗΒΑ Σαββατο 24 Φεβρουαριου

                            44ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ  Σαββατο 24 Φεβρουαριου  Γηπεδο Ενωσιακο Αγιου Σπυριδωνα ...