ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Αρης Σοιλεδης ο Θηβαιος Πρωταθλητης της Νικης Βολου !!!!!!

Κάθε χρονιά υπάρχουν ομάδες που ανεβαίνουν στην Super League, ωστόσο μια άνοδος από την άλλη έχει διαφορά. Και έχει γιατί κάποιες από αυτές δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ, τόσο από τους παίκτες που το κατάφεραν, όσο και από τον κόσμο των ομάδων. Θα μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη όλων, όπως θα μείνει και η 1 Ιουνίου στο μυαλό κάθε μέλους της Νίκης Βόλου, αυτό που πέτυχαν οι «μπλε».
Οι Θεσσαλοί μετά από 48 ολόκληρα χρόνια κατάφεραν να βρεθούν και πάλι στα μεγάλα σαλόνια και από το απόγευμα της Κυριακής η πόλη ζει το δικό ξεχωριστό μεθύσι. Οι πανηγυρισμοί δεν λένε να κοπάσουν, όπως και τα όνειρα για την μεγάλη επιστροφή. Όνειρα που έγιναν πραγματικότητα από τις τεράστιες προσπάθειες των παιδιών, των προπονητών, της διοίκησης και φυσικά έχοντας όλοι αυτοί την βοήθεια και την συμπαράσταση του κόσμου που δεν σταμάτησε να βρίσκεται δίπλα τους.
Αυτό μας ανέφερε και ο Άρης Σοϊλέδης, ένας από τους ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν τα μέγιστα στο να έρθει αυτή η μεγάλη επιτυχία, παίζοντας σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος και δίνοντας στο καθένα από αυτά το 100%. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός μιλώντας στο gazzetta.gr, έκανε λόγο για την πίστη που υπήρξε από το ξεκίνημα, μια πίστη που δεν σταμάτησε να υπάρχει ποτέ, ενώ για τα όσα ζει αυτές τις μέρες, επισήμανε πως δεν το έχει ζήσει ποτέ στην ζωή του.
Άρη συγχαρητήρια για την άνοδο μετά από 48 ολόκληρα χρόνια. Που οφείλεται αυτή η επιτυχία; «Σίγουρα οφείλεται στο καταπληκτικό κλίμα που είχαμε στα αποδυτήρια. Στην θέληση και στο πάθος που είχαμε για να πετύχουμε από την πρώτη μέρα. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό έχει ο προπονητής μας που μας ανέβαζε καθημερινά και επίσης μεγάλο μερίδιο έχει και ο κόσμος μας που σε κάθε αγώνα μας στήριζε τόσο εντός όσο και εκτός έδρας».
Τώρα που ολοκληρώθηκε και μάλιστα με τον πλέον ιδανικό τρόπο αυτή η χρονιά, περίμενες πως θα έρθει αυτή η μεγάλη επιτυχία;
«Αρχικά όταν πρωτοήρθα στη Νίκη, οι συζητήσεις που είχα κάνει με τον τότε προπονητή και τον πρόεδρο ήταν πως η ομάδα θα πάει για άνοδο. Όταν έφυγαν κάποια παιδιά και ήρθαν κάποιοι άλλοι ο στόχος έμεινε ο ίδιος. Και όποιος προπονητής και να ερχόταν ο ίδιος στόχος υπήρχε. Το είχαμε πιστέψει από την αρχή και πάντα λέγαμε πως πάμε για άνοδο. Αρχικά θέλαμε να μπούμε πλέι οφ και μετά να πάρουμε την μία από τις δύο πρώτες θέσεις».
Υπήρξε κάποια στιγμή που αγχώθηκες; «Θα έλεγα πως όχι. Ήμουν σίγουρος πως θα πηγαίναμε στα πλέι οφ. Κατά την διάρκεια της χρονιάς ξαναλέω όχι. Μετά εφόσον καταφέραμε να μπούμε και υπήρχε αυτή η διαφορά σίγουρα κάποιος φόβος για τα αποτελέσματα που έπρεπε να φέρουμε υπήρξε. Ειδικά και μετά την ήττα από τον Αιγινιακό, έκανε την εμφάνισή του ένα πανηγύρι αμφισβήτησης πως η ομάδα δεν μπορεί. Αυτό μπορεί και να μας έκανε καλό».
Ποιο αποτέλεσμα θεωρείς το πιο σημαντικό στα πλέι οφ; «Θα έλεγα πως ήταν οι νίκες επί του Ολυμπιακού και των Χανίων στην Κρήτη».
Μιας που ανέφερες τον Ολυμπιακό Βόλου. Τι έχεις να πεις για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου σχετικά με το ρόστερ της ομάδας σας;
«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Εμείς δεν ασχολούμασταν με Μπέο και τον Ολυμπιακό. Τα ακούγαμε και θέλαμε στο γήπεδο να δείξουμε ποια είναι καλύτερη ομάδα. Και παίκτης του Ολυμπιακού άλλωστε έλεγε πως η Νίκη και ο Φωστήρας έχουν το ίδιο βάθος και πως δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα. Εμείς όπως σου είπα δεν τα ακούγαμε, προσπαθήσαμε και δίκαια βγήκαμε πρωταθλητές».
Την Κυριακή υπάρχει και το μπαράζ του Ολυμπιακού με την Ξάνθη. Θεωρείς πως υπάρχει φαβορί στο ματς αυτό;
«Αρχικά θέλω να πω πως εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου να κερδίσει την άνοδο και να τους ξαναδούμε αντιπάλους τη νέα χρονιά στην Σούπερ Λίγκα. Όσον αφορά το μπαράζ, δεν υπάρχει φαβορί, αλλά ο Ολυμπιακός έχει ένα πλεονέκτημα και αγωνιστικό ρυθμό επειδή παίζει συνεχώς παιχνίδια. Η Ξάνθη έχει καιρό να παίξει και θα κουραστεί πιο γρήγορα. Ωστόσο θεωρώ πως το παιχνίδι θα το πάρει η ομάδα που το θέλει πιο πολύ».
Αφήνοντας το μπαράζ, θέλω να μου μιλήσεις για τα όσα ζείτε όλοι σας τις τελευταίες δύο ημέρες στον Βόλο.
«Φίλε μου έχω την τύχη να πάρω πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό (παρότι η αλήθεια είναι πως δεν είχα τόσο μεγάλη συμμετοχή), αλλά αυτό που έζησα χθες και σήμερα δεν το πιστεύω. Ερχόντουσαν ηλικιωμένοι και μας έλεγαν "δεν θέλουμε τίποτα άλλο, ας πεθάνουμε τώρα". Θέλω να πω και κάτι άλλο που το έχω ξαναπεί. Νιώθουμε ευλογημένοι παίκτες και ομάδα που είμαστε αυτοί που ανεβάσαμε την ομάδα μετά από 48 χρόνια. Η ομάδα η φετινή κατάφερε έναν άθλο, γιατί παίζαμε κόντρα σε διαιτητές. Κάθε αντίπαλος έδειχνε πόσο ήθελε να κερδίσει τη Νίκη και κόντρα σε πολλούς εξωδιοικητικούς παράγοντες».
Η άνοδος ήρθε και ήταν μεγάλη επιτυχία. Τι περιμένει η Νίκη για τη νέα χρονιά;«Ακόμα όλοι, πανηγυρίζουν. Να περάσει η αυριανή μέρα να ηρεμήσουμε και πιστεύω πως του χρόνου η ομάδα θα έχει ανταγωνιστικό σύνολο και δεν θα πάει να κάνει τον σάκο του μποξ».
Εσένα που θα σε βρει η νέα χρονιά;«Η εβδομάδα αυτή θα κρίνει που θα είμαι. Μιλάω με κάποιες ομάδες, προτεραιότητά μου είναι η Νίκη».
Που αφιερώνεις την άνοδο;«Αρχικά στον κόσμο μας που μας στήριξε πάρα πολύ φέτος. Τους άξιζε να πάρουν μια χαρά. Μετά στους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου και στην οικογένειά μου που με στηρίζει πάντα και βρίσκεται συνέχεια δίπλα μου».
Πηγη.... Goal Post  απο Gazzeta g.r
  Γραφτηκε απο τον Portiero 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply