ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » την Παρασκευη 16 Μαιου Ανακοινωνει ο Φερναντο Σαντος την Αποστολη της Εθνικης για την Βραζιλια



Την Παρασκευή 16 Μαιου θα ανακοινώσει ο Φερνάντο Σάντος την αποστολή για το Μουντιάλ της Βραζιλιας

Αρχικά να αναφέρουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα, ο Πορτογάλος προπονητής θα καλέσει 23 ποδοσφαιριστές και όχι περισσότερους προκειμένου να αποφύγει να «ξενερώσει» κάποιον, κόβοντας τον στη συνέχεια από την αποστολή. 

Να θυμίσουμε ότι παραμονές του Euro 2012, ο Φερνάντο Σάντος είχε επιλέξει 25 παίκτες και λίγες ημέρες πριν από το τουρνουά ενημέρωσε τον Αλέξανδρο Τζιόλη και τον Παναγιώτη Κονέ ότι δεν θα ταξιδέψουν στην Πολωνία.  

 Βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής θα είναι ο Ορέστης Καρνέζης, ενώ η δεύτερη επιλογή θα είναι ο Στέφανος Καπίνο.

Την τρίτη θέση διεκδικούν ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ο Παναγιώτης Γλύκος και ο Μιχάλης Σηφάκης με τον πορτιέρο του Ατρόμητου να έχει λιγότερες πιθανότητες λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του τη φετινή περίοδο.

 Στη θέση των στόπερ ο ομοσπονδιακός τεχνικός σκέφτεται να καλέσει τρεις με δεδομένο ότι μπορεί να υπολογίζει σε αυτή τη θέση και στους Λουκά Βύντρα και Κώστα Κατσουράνη. Ωστόσο μπορεί τελικά να επιλέξει τέσσερις.

Η αλήθεια είναι ότι προβληματίζεται για την κατάσταση που βρίσκονται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Σιόβας, τη στιγμή που ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι εκτός λόγω του τραυματισμού του. 

Οι «ακλόνητοι» είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κώστας Μανωλάς.

Μία ή δύο θέσεις διεκδικούν εκτός από τους Δημήτρη Σιόβα και Αβραάμ Παπαδόπουλο και ο Βαγγέλης Μόρας που κάνει πολύ καλή σεζόν με την Ελλάς Βερόνα στο Καμπιονάτο. Στα άκρα της άμυνας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Δεξιά θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Λουκάς Βύντρα, ενώ αριστερά ο Χοσέ Χολέμπας και ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Σίγουροι πρέπει να θεωρούνται στα χαφ ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Κώστας Κατσουράνης, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Ανδρέας Σάμαρης, ενώ πιθανότητες έχει και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Μεσοεπιθετικά και κυρίως στις πτέρυγες αναμένεται να κληθούν οι: Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Γιώργος Σαμαράς, Παναγιώτης Κονέ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Γιάννης Φετφατζίδης, ενώ ο Σωτήρης Νίνης και ο Κώστας Φορτούνης έχουν λιγότερες πιθανότητες.  Στην κορυφή της επίθεσης, θα επιλεγούν ο Κώστας Μήτρογλου και ο Φάνης Γκέκας.

Την τρίτη θέση διεκδικούν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο Κλάους Αθανασιάδης με τον φορ του Ατρόμητου να έχει προβάδισμα.

 Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, ο Μίκαελ Λάουντρουπ είναι το τελευταίο όνομα που προτάθηκε στην ΕΠΟ.

Ο πρώην τεχνικός της Σουόνσι έχει μπάτζετ που ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ, οπότε είναι μια αρκετά δύσκολη περίπτωση.

Στο μεταξύ, προτάθηκε για δεύτερη φορά ο Λουίς Φερναντές με το κασέ του Γάλλου προπονητή να κυμαίνεται περίπου στις 600.000 ευρώ. Το θέμα του αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος θα έχει «κλείσει» το αργότερο μέχρι το τέλος του Μαΐου.

πηγή: novasportfm.gr

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply