Η λίστα ιστολογίων μου

1 Απριλίου 2014

Μεγαλες Επιτυχιες απο τον ΦΕΟ Θηβας [badmidnton] στο Πανελληνιο Πρωταθλημα στο Βολο

 O Φ.Ε.Ο. της Θήβας συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα badmintonστην κατηγορία U-15
 με τέσσερεις αθλητές. Τον Μάριο Μπουλίο, την Κρουστάλη Δήμητρα , τον Γιώργο Τσιώλη και την Αναστασία Τσιώλη
Ο Μπουλίος Μάριος κατέκτησε δύο πρώτες θέσεις και στέφτηκε χρυσός Πανελληνιονίκης . Μία στο απλό παίδων και μία στο διπλό μικτό με συμπαίκτρια την Μπάρτζου Παντελία της Αναγέννησης Λιβαδειάς.
Η Κρουστάλη Δήμητρα κατέκτησε δύο τρίτες νίκες και πήρε δύο χάλκινα μετάλλια. Μία στο απλό κορασίδων όπου έχασε από την πρωταθλήτρια του αγωνίσματος και μία στο διπλό κορασίδων με συμπαίκτρια την Μηγιώνη Ελευθερία του συλλόγου Φερενίκη της Αθήνας.
Ο Τσιώλης ο Γιώργος παίκτης της μικρότερης κατηγορίας U-13 από απειρία και μόνο δεν κατάφερε να πάρει μετάλλιο. Έφτασε στους οκτώ και έχασε την είσοδό του στους τέσσερεις και άρα στα μετάλλια χάνοντας 2-1 μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι.
Η Τσιώλη Αναστασία συμμετείχε στο απλό κορασίδων και στο διπλό με συμπαίκτρια την Μαχαίρα Παναγιώτα της Αναγέννησης Λιβαδειάς. Και στα δύο παιχνίδια της αγωνίστηκε με καλύτερες αντιπάλους και αποκλείστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΟ Θηβα ... Καταρτιζεται το Νεο Συμβουλιο 17 Αυγουστου Ξεκινα η Προετοιμασια της ομαδας

τις Επομενες ημερες θα Ανακοινωθει το Νεο Διοικητικο Συμβουλιο ΑΟ Θηβα  που θα αποτελειται κατα Αποκλειστικοτητα απο τους γονεις των παιδ...