ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » οι Οηγοι Μοτοσυκλετας και Αυτοκινητου απο ολη την Κρητη τρεχουν για τον Μικρο Παναγιωτη !!!!!!!

bannerΟι οδηγοί αγώνων αυτοκινήτου, μοτοσικλέτας και καρτ από όλη την Κρήτη, ενώνουν τις δυνάμεις τους για χάρη του μικρού Παναγιώτη ο οποίος πρέπει να εγχειριστεί άμεσα.
Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου η PistaParkστα Χανιά θα γεμίσει με αναβάτες και οδηγούς που θα προσφέρουν θέαμα στον κόσμο, με σκοπό να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό για τη νοσηλεία του μικρού αγοριού.
Το δελτίο τύπου των οργανωτών
«Για πρώτη φορά στα Χανιά, και ίσως και στην Κρήτη, όλες οι μηχανοκίνητες λέσχες, παρέες και ομάδες, ενώνουν τις δυνάμεις τους, τα μέλη τους και την αγάπη τους για τον μικρό Παναγιώτη Δρακάκη και σας προσκαλούν να σας ξεναγήσουν στον χώρο της αδρεναλίνης και της ταχύτητας.
Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στην Pista Park στο Βαρύπετρο από τις 10 το πρωί έως αργά το απόγευμα ελάτε να απολαύσετε οδηγούς και οχήματα από drift, Gp Tuning, δεξιοτεχνίαs, rally,400αρια, 4Χ4, Μoto GP, motard, motocross, παπιά, scooter. Συμβολική Είσοδος 5 ευρώ (νήπια δωρεάν).Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες της εγχείρισης του μικρού Παναγιώτη.
 Περισσότερες πληροφορίες και συνεχής ενημέρωση στην εκδήλωση στο Facebook και για δηλώσεις συμμετοχής (ώστε να υπολογίσουμε τους χώρους της «Έκθεσης») στο τηλέφωνο 6945970386».
(Media Support : ΜAX Fm, CretePlus.gr, Flashnews.gr, Χανιώτικα Νέα,Τοπικό Κρήτης, Κόσμος της Πόλης, CretaDrive.gr, Αρης Μυριδακης Photographer και ΜΑΧ Print).

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply