ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » ο Ψυχωμενος ΑΟ Πλαταιων ισοφαρισε 3-3 τη Θηβα που νικουσε 1-3 μεχρι το 81'


Παιχνίδι γκραν γκινιόλ και για γερά νεύρα που δεν προσφερόταν για… καρδιακούς έγινε στις Πλαταιές εκεί όπου ο ψυχωμένος, δυνατός και ατσάλινος Α.Ο. Πλαταιών αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο εν τούτοις κατόρθωσε να πάρει την ισοπαλία 3-3 απέναντι στην Θήβα που αγωνιστήκε περίσσοτερο για την φανέλα της και την ιστορία της παρά για την βαθμολογική συγκομιδή που και φυσικά δεν θα έλεγε όχι και σε αυτή…
Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν να χάνουν 1-3 και μάλιστα αν και έπαιζαν με 9 παίκτες (αποβολές Χιλά στο 60* και Τζότζολη στο 80*) εν τούτοις μπροστα στο φάσμα του υποβιβασμού κατάφεραν να κάνουν την μεγάλη και επική ανατροπή, να πετύχουν δυο γκολ και να πάρουν τον πολύτιμο βαθμό έτσι φυσικά που εξελίχθηκε το παιχνίδι.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 στο 36* όταν ο Ανυφαντής βρήκε τον Βυλλιώτη και αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χιλά. Στο 40* ο Μπάρκογλου με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια (1-1).
Στο 60* ο Χιλα ανέτρεψε τον Τσοπανέλη. Πέναλτι και αποβολή του γκολκίπερ των Πλαταιών. Ο Ανυφαντής από τα 11 μέτρα ευστόχησε κάνοντας το 1-2.
Το αριθμητικό πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκε η Θήβα που στο 63* έκανε το 1-3 με απ” ευθείας φάουλ του Καραμπετιάν δείχνοντας να «τελειώνει» τον αγώνα και ειδικά όταν στο 80* οι γηπεδούχοι είδαν και τον Τζότζολη να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Τότε όμως μίλησε η ψυχή και η καρδιά των γηπεδούχων. Στο 81* ο Κεφαλάς με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 2-3 και στο 85* ο Σοφός με σουτ ισοφάρισε σε 3-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς…
Από τους γηπεδούχους θα ήταν κρίμα να μιλήσουμε για υστερήσαντες. Όλοι τους έδωσαν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους και τα κατάφεραν. Κορυφαίοι πάντως οι Κώνστας και Ραχούτης Π. Από την Θήβα διακρίθηκαν οι Κουτσοδήμος, Παναούλης, Λάμπρου, Βυλλιώτης.
ΑΟ Πλαταιων [ Μπεκας Σπυρος]   Χιλα , Κουτσοδημος Δ., Κωνστας , Μπαρκογλου [75' Γκικας]
Ραχουτης , Τσβετκοφ [78' Ραχουτης] Τοτζολης , Σοφος Χ.[90' Ακριβος].

ΑΟ Θηβα [Τακης Πλατης]      Παπαδοπουλος , Ρουπακας , Γιουβανακης , Τσατσαρωνης , Καραμπετιαν
Παναουλης [75' Αποστολου] Τσοπανελης , Βυλλιωτης [85' Αγοραστος] Ανυφαντης 
Κουτσοδημος , Λαμπρου

Αρίστη η διαιτησία του Μιχαηλίδη (Παγούρας – Καμαριώτης)
ρεπορταζ .....Thiva Spor , Sterea Spor
με την βοηθεια των Ανταποκριτων  Βαγγελη Φιλη , Βαγγελη Μακρη 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply