ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Στους 16 του Μουντιαλ Κ-20 η Εθνικη Νεων 1-1 με την Παραγουαη

Εθνική Νέων: Πρόκριση στους «16»



 
Στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κ-20 προκρίθηκε η Εθνική Νέων που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Παραγουάη. Οι δύο ομάδες τερμάτισαν ισόβαθμες στην κορυφή του Ομίλου και πήραν το «εισιτήριο».
Στο 11' ο αρχηγός της Παραγουάης, Γκουστάβο Γκόμες, αντίκρισε κίτρινη κάρτα για αγκωνιά στον Παναγιώτη Μπάλλα και στο 24' ένα φράγμα στον Δημήτρη Διαμαντάκο, επέφερε 2η κίτρινη κάρτα και αποβολή.
Στο 68ο λεπτό, μία από τις πολλές εξαιρετικές σέντρες του Σταφυλίδη (μέσω εκτέλεσης φάουλ) βρήκε τον Διαμαντάκο και ο επιθετικός του Ολυμπιακού με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το μομέντουμ ήταν με την ελληνική ομάδα, η οποία στη συνέχεια δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές, αλλά απέτυχε να τις αξιοποιήσει. Σε μία φάση αμυντικής αδράνειας, μάλιστα, το πλήρωσε με την ισοφάριση του Μπράιαν Μοντενέγκρο. Παρά τις προσπάθειες των Ελλήνων, το προβάδισμα δεν ανακτήθηκε και το 1-1 έστειλε τις 2 ομάδες ισόβαθμες στην επόμενη φάση.
ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Κωνσταντινίδης, Τριανταφυλλόπουλος (36' Μπουγαΐδης), Κουρμπέλης, Σταφυλίδης, Μπάλλας, Φουρλάνος, Μπουχαλάκης (73' Πέλκας), Λυκογιάννης (60' Γιαννιώτας), Κολοβός, Διαμαντάκος.
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Μορέλ, Μαρέκο, Παρέδες, Αλόνσο, Γκόμες, Ραμίρες (74' Κορέα), Σανάμπρια (58' Χιμένες), Γκονσάλες (46' Μοντενέγρο), Πίρις ντα Μότα, Μπαλμπουένα, Ρόχας.


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply